dejv
BOINC-Spinhenge-Budeme prvni ? :)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Je sice hezky, ze se tesite z kazde pozice podle RAC, ale kdyz se po case lidi zase presunou jinam, tak to nevydrzi.Merlin píše:Chlapáci vydržte, ještě kousek a jsme na 8. position. Great !!
Jistejsi je celkova pozice a tam jsme na 20 miste s kratkym vyhledem na 18 misto. Abysme dohnali Francouze, to by musel stavajici vykon vydrzet aspon 2 mesice.
Kazdopadne gratuluju vsem co pocitaji k 300 tisicum.
Zapojil jsem zase na chvili na Ucebnach o par masin vic pro tento projekt i kdyz pro ucebny neni moc vhodny. Bez checkpointu jsou obcasne restarty blbe. Tak za tyden by to melo byt vyrazneji znat.
Libor
Libore, nezbývá jen převeliké DÍKY !!!
Máš pravdu, že Spinhenge není pro Credit minning to nej, a také že většinou časem zájem opadne. Ale věřím, že je současný výsledek našeho týmu dobrá propagace. Ono totiž srovnání počtu členů v našem týmu proti CNT na tomto projektu leccos naznačuje o poměru kvalita - kvantita.
A já snad už v pátek zase pošlu makat svoje dvoujádro. A samozřejmě full na Spinhenge.
Máš pravdu, že Spinhenge není pro Credit minning to nej, a také že většinou časem zájem opadne. Ale věřím, že je současný výsledek našeho týmu dobrá propagace. Ono totiž srovnání počtu členů v našem týmu proti CNT na tomto projektu leccos naznačuje o poměru kvalita - kvantita.
A já snad už v pátek zase pošlu makat svoje dvoujádro. A samozřejmě full na Spinhenge.
-
Xenostellar
- Pokročilý

Xenostellar píše:@Libor: Dík, určitě nás to trochu nakopne
@Merlin: Poměr kvalita-kvantita mě docela pbavil
Hele a ten spořič je pořád stejnej? A co znamená ta šišatá krychle?
2Xenostellar: Na význam a funkci šišoidu jsem pochopil snahu autora o vektorovou záležitost, ale těch dvacet kousků co měl předtím posunulo výtvor kamsi do 4D roviny. Myslím. Mé IQ na to nestačí.
A poměr kvalita-kvantita? Kdyby byl průměrný RAC všech členů CNT stejný jako našich, sotva bychom lízali jejich zaprášené stopy. Já jsem přesvědčen, že masivní reklama na BOINC není vždy to nejlepší. Tamagochi bylo také hitem, stejně jako Pikachu, ale ne na věky. 5ekl bych, že CNT táhne tak do 10% a zbytek se jen na chvíli "zapálí", a když zjistí že to nic "nenese", prostě odpadne. A voo tooom too to je , přátelé. Takže já jsem rád v týmu nadšenců!!!
2Thales: Ne, opravdu to není o elitě, jen o matematických faktech a analýze. Dnes možná pokoříme tu osmičku a to je super. Díky všem!!thales píše:no no no, nerad bych použil starý známý termín elita. Je spousta lidí co je v CNT kvůli počítání ( nemyslím to zle a nechci zde rozjíždět nějakou divokou diskuzi ).
-
Res
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
No jo je to průser.Včera mi stál celé odpoledne můj vytuněnej Athlonek.Hned jsem spadnu v RAC o 20 bodíkůMerlin píše:Tak jsme pořád na 8. místě. Tým před námi nám pořád uniká o 200 RAC. Tedy přesně o moje dvoujádro. Ať už se mi vrátí z opravy ten zk.....j server, proboha
. Anebo by nám musel někdo ještě připojit svoje CPU. Chlapi, snad to dokážem, ne ?