Pekny zacatek
Krome tasku a percent done bych doporucoval zobrazovat project...a pripadne aplication info, jak jsi naznacoval.
Myslim, ze takova vec do zacatku zcela postacuje.
Pokud by jsi nevedel co roupama, tak se muzes pustit do zobrazovani icons a-la simple view...
Ty aplikace se zdaji byt zatim nejvetsi problem - v client_state se pokud vim nikde nepise pomoci jake aplikace se co pocita. A jelikoz aplikaci maji nektere projekty vic, nemuzu urcit ktera jede, pokud se chci vyhnout .NETu a vsemu ostatnimu krome skriptu :-/ Ale treba se mi to podari nejak zjistit podle nazvu WU(-->problem s castymi aktualizacemi panelu).
Tak 5.8.16 je doporučená verze (pro WIN), stahujte pokud ještě nemáte.
Nové změny:
New CPU Scheduler.
New Work Fetch Policy.
CPU Capability detection.
Revamped logging solution.
Improved security for POSIX compliant systems (only implemented for the Mac)
Add support for file compression on upload.
BOINC Simple GUI.
Added memory usage limits for BOINC applications. (Check preferences for new settings)
Pokud pro nějaký jev existuje vícero vysvětlení, je lépe upřednostňovat to nejméně komplikované.
Verze 5.9.3 vám ještě navíc při připojování do projektů nabídne jejich seznam, takže se nemusí zadávat a pamatovat url projektu, což se mi líbí Je to opravdu testovací verze, při hraní si s tříděním mi padá (OP: Windows XP Prof. SP2), neshodí to počítání, ale spadne manager
Marty McFly píše:Verze 5.9.3 vám ještě navíc při připojování do projektů nabídne jejich seznam, takže se nemusí zadávat a pamatovat url projektu, což se mi líbí Je to opravdu testovací verze, při hraní si s tříděním mi padá (OP: Windows XP Prof. SP2), neshodí to počítání, ale spadne manager
Nevim, jak moc se to tady zminovalo, ale koukali jste do Advanced/Preferences dialogu v 5.9.3? Myslim, ze je to docela prehledne nastavovani.
Hezka je volba nejen connect abour every (v network), ktera odpovida zasobe prace, ale i moznost 'additional work buffer'. Libilo by se mi, kdyby se pripojoval 10x denne a reportoval vysledky a pritom byla cache treba na 2 dny. Ale bacha - additional work buffer nastaveny na 2 dny mi ted zada 14929581189 seconds of new work