Prohlížeč Opera
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Nainstaloval jsem si KTorrent a už to krásně stahuje.
Ta opera mě stejně štve. Používám jí na všechno mail... Zatím neumí akorát stahovat torrent a vařit kafe.
S porty si nejsem úplně jistej. Kde jsem moh tak jsem je povolil, ale je mi divný, že jeden klient stahuje a druhý ne.
Ta opera mě stejně štve. Používám jí na všechno mail... Zatím neumí akorát stahovat torrent a vařit kafe.
S porty si nejsem úplně jistej. Kde jsem moh tak jsem je povolil, ale je mi divný, že jeden klient stahuje a druhý ne.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Opera imho nezapiusuje do registru, teda program jo ale uživatelská data, ty jsou v adresáři /home/user/.opera (u widlí asi \documents and setings\user\operaXY) Kamkoly si tento adresář nakopíruješ tam se ti opera spustí komplet se vším (historie, email, hesla).
Naposledy upravil(a) azor666 dne stř bře 07, 2007 9:31 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Vyšla finální Opera 9.2, asi nejvýznamnější novinkou je Speed Dial.
dejv
dejv
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
brzy spatří světlo světa veřejná beta Opery 9.5, podle popisu to bude opět malá revoluce, aneb "making the best browser even better"
http://my.opera.com/desktopteam/
http://my.opera.com/desktopteam/
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Jak psal Necroman, brzo se měla objevit beta verze Opery 9.5 a nyní je tu. Je opět rychlejší (údajně až o 30%), podporuje 64bit unix systémy, je vylepšené vyhledávání, koš, zavedla se synchronizace a mnoho dalšího. Změn jsou desítky. Download pro Windows. (4.2MB). Verze pro unixové systémy.
dejv
dejv
-
k6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
dejvidek: Chyba bude nejspis u Tebe. Alfu 9.5 uz mam nejaky ten patek a phpbb v ni jede zcela normalne.
Alfa ma ale nekolik chybicek. Treba kdyz jsem zvyklej pouzivat vyhledavaci stroj google pres zkratku "g neco", tak po napsani "g [prvni_pismeno]" opera kratce zatuhne, nevim proc. Dale v tehle verzi nelze prostym drag&dropem pretahnout ikonu prave otevrene stranky do uzivatelskeho panelu a udelat si tak "klik_link". Tohle ve verzi 9.23 promavalo zcela bezchybne. Jinak ale fulltext hledani je luxus.
Alfa ma ale nekolik chybicek. Treba kdyz jsem zvyklej pouzivat vyhledavaci stroj google pres zkratku "g neco", tak po napsani "g [prvni_pismeno]" opera kratce zatuhne, nevim proc. Dale v tehle verzi nelze prostym drag&dropem pretahnout ikonu prave otevrene stranky do uzivatelskeho panelu a udelat si tak "klik_link". Tohle ve verzi 9.23 promavalo zcela bezchybne. Jinak ale fulltext hledani je luxus.