BOINC - Nano-Hive
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Odpovim si sam. 50% progres je podle Crunch1/Briana normalni u beta app.
Jo a checkpointy taky fungujou. me se dle logu ukladaj cca po 5.min.
Jo a checkpointy taky fungujou. me se dle logu ukladaj cca po 5.min.
Private (old) + CCU stats.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Kdy bude další práce
Podle jedné (už poměrně staré) zprávy na fóru projektu by měly být rozeslány před zahájením dalších prací informační e-maily o "znovuspuštění". Podle jiného threadu by nové jednotky měly být distribuovány někdy koncem ledna (předběžně se uvádělo 22.1., ale tento termín byl částečně zpochybněn.
Také už jste tak nedočkaví?
Také už jste tak nedočkaví?
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Znovuspuštění projektu 29.1.
Takže zase pár novinek, podle zprávy na serveru projektu bude nový klient a jednotky k dispozici 29.1. V tomto týdnu bude otestováno několik jednotek pro doladění všech detailů, tak bay se to příští pondělí mohlo spustit naostro 
Délka jednotek bude proměnlivá, podle zatím testovaných jednotek to bylo od 40 min. do 14 hod. Deadline bude 5-7 dní.
Ještě jsem zapomněk napsat, že tento týden bude aktualizován web projektu, to je snad zatím všechno.
Délka jednotek bude proměnlivá, podle zatím testovaných jednotek to bylo od 40 min. do 14 hod. Deadline bude 5-7 dní.
Ještě jsem zapomněk napsat, že tento týden bude aktualizován web projektu, to je snad zatím všechno.
Brian prave rozeslal betatesterum mail - je to doplneni toho, coz jiz psal Libor. Predevsim v tom smyslu, ze prace by melo byt dost...
Hello,
NanoHive@Home (NHAH) is starting another run and WUs will be submitted to the queue on Monday, January 29. This next run will be a search for failure modes on 25 published dimer tooltips (like those seen in the nanofactory animation) and should provide for a couple months of solid work. It will be more like a typical BOINC project: there will be no restriction on the number of WUs you can process, all the WUs will be queued more or less at once, so there won't be any WU brown-outs while waiting for batches to complete, and WU deadlines are approximately one week.
Plus, the client now calculates the % Complete value, so it won't confuse your WU scheduling - there's even a progress bar.
Details about the project will be added to the website over the remainder of this week. Also, small batches of WUs will be queued throughout this week that are needed for the generation of next Monday's WUs. Credit will be granted for them per usual.
Visit http://www.nanohive-1.org/atHome/getting_started.php to learn about System Requirements, Project Characteristics, and Beta Testing Guidelines.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No jo, už mám také tři jednotky
zítra hodím časy na obstarožním Xeon 2,4GHz
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak na tom mém Xeonu je délka jednotek 50-80 minut a claimed credit 7,597 kreditu za hodinu.
Nějak se mi to hryzlo
Manager ukazoval,že se projekt počítá a přitom se nic nedělo (ani spořič se neukazoval) . A to ani u jiné jednotky když jsem tu první pozastavil...tak jsem projekt restartoval
Teď už zas jede tak uvidíme co bude dál...snad už to bude OK takhle mi počítač zbytečně celou noc zahálel 
Manager ukazoval,že se projekt počítá a přitom se nic nedělo (ani spořič se neukazoval) . A to ani u jiné jednotky když jsem tu první pozastavil...tak jsem projekt restartoval
Jo občas se to hryzlo a hodilo to popup okno o chybě Visual C++, který zůstalo viset a blokovalo slot, dokud nebylo odkvitovaný.
Je to opraveno v aplikaci 5.03. Pokud se sama nestáhla je třeba udělat reset projektu.
Tak aplikace je už 5.04. Pokud máte hodně jednotek s chybou tak radši reset projektu ať si stáhne rovnou 5.04.
Konvergence jednotek je tu kontrolována validátorem, takže odteď by chyby jednotek měli být opravdu už jen ty, které způsocí váš comp.
Pre 5.04 jednotky, které byly označeny jako vadné, budou kreditově uznány až se na ně sejde kvórum.
Je také série jednotek, které ačkoliv dopočteny, nebyly validovány a tudíž 0 kreditů. Je to chyba v jednotkách a měly by být průběžně (skriptem) též validovány a kreditovány.
Je to opraveno v aplikaci 5.03. Pokud se sama nestáhla je třeba udělat reset projektu.
Tak aplikace je už 5.04. Pokud máte hodně jednotek s chybou tak radši reset projektu ať si stáhne rovnou 5.04.
Konvergence jednotek je tu kontrolována validátorem, takže odteď by chyby jednotek měli být opravdu už jen ty, které způsocí váš comp.
Pre 5.04 jednotky, které byly označeny jako vadné, budou kreditově uznány až se na ně sejde kvórum.
Je také série jednotek, které ačkoliv dopočteny, nebyly validovány a tudíž 0 kreditů. Je to chyba v jednotkách a měly by být průběžně (skriptem) též validovány a kreditovány.
Mno jo, beta, normalka.
Skoda, ze nikdo zase nenapsal, co nova verze dela - mohlo to ostatnim usetrit nervy.
(eliminace chybove hlasky, pri ktere stoji okno s chybou a jadro jak stoji naprazno).
Skoda, ze nikdo nenapsal, ze pokud ma hodne chyb na stare verze, muze dat reset a stahnout si nove - mohlo to ostatnim usetrit nervy.
Moje blbost, ze jsem nechal pusteny projekt, kdyz jsem nebyl u pocitace - mohl 24 hodin pocitat neco jineho.
Pokud nekdo dostava opakovane chyby Couldn't get sharedMemoryMutexHandle, doporucuje se masinu na tomto projektu zatim pozastavit.
Skoda, ze nikdo zase nenapsal, co nova verze dela - mohlo to ostatnim usetrit nervy.
(eliminace chybove hlasky, pri ktere stoji okno s chybou a jadro jak stoji naprazno).
Skoda, ze nikdo nenapsal, ze pokud ma hodne chyb na stare verze, muze dat reset a stahnout si nove - mohlo to ostatnim usetrit nervy.
Moje blbost, ze jsem nechal pusteny projekt, kdyz jsem nebyl u pocitace - mohl 24 hodin pocitat neco jineho.
Pokud nekdo dostava opakovane chyby Couldn't get sharedMemoryMutexHandle, doporucuje se masinu na tomto projektu zatim pozastavit.