CO rikate na vitr

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
vyzkumnik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

CO rikate na vitr

Příspěvek od vyzkumnik »

Nejprudší vítr v historii
Náměstek ředitele Českého hydrometeorologického ústavu Radim Tolasz Aktuálně.cz řekl, že orkán rychlý 216 kilometrů za hodinu, který naměřila stanice na Sněžce, je nejspíš nejvyšší naměřenou rychlostí větru na území republiky v historii.
skoda ze se to deje u nas a ne v USA tam by si to zaslouzily za produkci sklenikovych plynu
jinak jak to tak pozoruji tak film Den Pote se zacina naplnovat
Honza

Příspěvek od Honza »

Par hrebenacu jsem nasel na zahrade, takze jsem dopoledne prilepoval hrebenace a vymenil par tasek. (jestli mi stoji chalupa musim jeste zjistit). Vcera me ve meste malem trefila taska do hlavy - padla asi 6 metru smerem, kterym jsem sel...na docela pekne auta (BWM sportak ci co). Jinak pohoda a hlavne ze se pocita :lol:
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Mně to odneslo 50l barel z balkónu :lol:

Naštěstí přistál o 100m dál a nic nikomu neudělal :shock:
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Z protějšího domu to vzalo okapový svod. Je to 5 pater takže to byl docela hukot :)

ps:vyzkumnik: O klimatu a USA tu už je několik vášnivejch treádů kdyžtak pokračovat tam.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
shafa

Příspěvek od shafa »

Otazkou nabylo kam zaparkovat auto aby na nej nespadla vetev...
Otazka byla kam ho zaparkovat aby na nej nespadla taska a vetev ktera na nej spadne byla mensi nez strom...

Jinak jsem mel celkem slusny kolisani a vypadky proudu. Monitor se moh zblaznit nez jsem ho taky prepojil do UPSky.
PC v UPS, router na starou autobaterii ... mohly treba padat trakare, ale boinc a counter-strike+steam bezeli furt :D

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Barák to přežil, všechny tři auta to přežily, prodejna to přežila, takže vcelku pohoda. To kámoš co vede jinou prodejnu tak to má horší, na půlce prodejny nemá střechu :D
dejv
Kibic
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kibic »

U nas to probehlo celkem v pohode. Jen sousedovi vitr povalil plot a celou noc nam nesla elektrika. Ale comp mi nastesti v klidu pocita v Praze na Strahove tak mi ani to nejak moc nevadilo.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Nasemu znamemu u Trince, tesne podhorama,to odneslo strechu. Tady ve Zlatem Meste( Ostrave ) to probehlo vcelku mirne, protoze v Ostravske kotline je mirne mikroklima. :wink:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Švagrovi to shodilo obrovskou borovici, která rostla hned u bárku ale před třemi lety uschla. "Naštěstí" nespadla na jeho barák, ale sousedovi na hospodu - škody nejsou moc velké a aspoň budou mít zase dost dřeva na topení
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Tak jsem přávě zjistil, že na jedný chalupě to vymlátilo okno a na duhý vzalo pár tašek a odfouklo nějakej kus plechu. Naštěstí škoda 00nic.
BTW by mě zajímalo jak to přežil Rampa. Jestli máme ještě jet kam na CON :wink:
Naposledy upravil(a) azor666 dne sob led 20, 2007 9:19 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Dnes jsem jel do Aše za robotou, nad Františkovými Lázněmi to ještě šlo, ale les mezi Házlovem a Aší, hrůza. Vypadalo to tam, jako po výbuchu, asi 20 stromů bylo odříznuto a odvaleno ze silnice. Byl to opravdu tristní pohled. Všude možně tam odlétly střechy, ploty a další dobré věci k životu, co dodat...
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Stejně za popadané stromu můžou hlavně lesočeši se svýma holinama jak kráva. Na inteligentně obhospodařovaných lesích "škody" nevznikly skoro žádné.

U nás na evropském rozvodí foukalo hezky, radši jsme nabouchali ještě pár vzpěr na solár, aby ho to neodfouklo. :-)

@shafa: To jsi ještě větší magor než já. Když mi UPSka neudržela komp, zapojil jsem repráky, mp3 player a lampičku a třídil jsem si CDčka a DVD :-)
Zamčeno