CO rikate na vitr
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
vyzkumnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CO rikate na vitr
Nejprudší vítr v historii
Náměstek ředitele Českého hydrometeorologického ústavu Radim Tolasz Aktuálně.cz řekl, že orkán rychlý 216 kilometrů za hodinu, který naměřila stanice na Sněžce, je nejspíš nejvyšší naměřenou rychlostí větru na území republiky v historii.
skoda ze se to deje u nas a ne v USA tam by si to zaslouzily za produkci sklenikovych plynu
jinak jak to tak pozoruji tak film Den Pote se zacina naplnovat
Náměstek ředitele Českého hydrometeorologického ústavu Radim Tolasz Aktuálně.cz řekl, že orkán rychlý 216 kilometrů za hodinu, který naměřila stanice na Sněžce, je nejspíš nejvyšší naměřenou rychlostí větru na území republiky v historii.
skoda ze se to deje u nas a ne v USA tam by si to zaslouzily za produkci sklenikovych plynu
jinak jak to tak pozoruji tak film Den Pote se zacina naplnovat
Par hrebenacu jsem nasel na zahrade, takze jsem dopoledne prilepoval hrebenace a vymenil par tasek. (jestli mi stoji chalupa musim jeste zjistit). Vcera me ve meste malem trefila taska do hlavy - padla asi 6 metru smerem, kterym jsem sel...na docela pekne auta (BWM sportak ci co). Jinak pohoda a hlavne ze se pocita 
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Z protějšího domu to vzalo okapový svod. Je to 5 pater takže to byl docela hukot
ps:vyzkumnik: O klimatu a USA tu už je několik vášnivejch treádů kdyžtak pokračovat tam.
ps:vyzkumnik: O klimatu a USA tu už je několik vášnivejch treádů kdyžtak pokračovat tam.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Otazkou nabylo kam zaparkovat auto aby na nej nespadla vetev...
Otazka byla kam ho zaparkovat aby na nej nespadla taska a vetev ktera na nej spadne byla mensi nez strom...
Jinak jsem mel celkem slusny kolisani a vypadky proudu. Monitor se moh zblaznit nez jsem ho taky prepojil do UPSky.
PC v UPS, router na starou autobaterii ... mohly treba padat trakare, ale boinc a counter-strike+steam bezeli furt
Otazka byla kam ho zaparkovat aby na nej nespadla taska a vetev ktera na nej spadne byla mensi nez strom...
Jinak jsem mel celkem slusny kolisani a vypadky proudu. Monitor se moh zblaznit nez jsem ho taky prepojil do UPSky.
PC v UPS, router na starou autobaterii ... mohly treba padat trakare, ale boinc a counter-strike+steam bezeli furt
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Švagrovi to shodilo obrovskou borovici, která rostla hned u bárku ale před třemi lety uschla. "Naštěstí" nespadla na jeho barák, ale sousedovi na hospodu - škody nejsou moc velké a aspoň budou mít zase dost dřeva na topení
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem přávě zjistil, že na jedný chalupě to vymlátilo okno a na duhý vzalo pár tašek a odfouklo nějakej kus plechu. Naštěstí škoda 00nic.
BTW by mě zajímalo jak to přežil Rampa. Jestli máme ještě jet kam na CON
BTW by mě zajímalo jak to přežil Rampa. Jestli máme ještě jet kam na CON
Naposledy upravil(a) azor666 dne sob led 20, 2007 9:19 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem jel do Aše za robotou, nad Františkovými Lázněmi to ještě šlo, ale les mezi Házlovem a Aší, hrůza. Vypadalo to tam, jako po výbuchu, asi 20 stromů bylo odříznuto a odvaleno ze silnice. Byl to opravdu tristní pohled. Všude možně tam odlétly střechy, ploty a další dobré věci k životu, co dodat...
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
Stejně za popadané stromu můžou hlavně lesočeši se svýma holinama jak kráva. Na inteligentně obhospodařovaných lesích "škody" nevznikly skoro žádné.
U nás na evropském rozvodí foukalo hezky, radši jsme nabouchali ještě pár vzpěr na solár, aby ho to neodfouklo.
@shafa: To jsi ještě větší magor než já. Když mi UPSka neudržela komp, zapojil jsem repráky, mp3 player a lampičku a třídil jsem si CDčka a DVD
U nás na evropském rozvodí foukalo hezky, radši jsme nabouchali ještě pár vzpěr na solár, aby ho to neodfouklo.
@shafa: To jsi ještě větší magor než já. Když mi UPSka neudržela komp, zapojil jsem repráky, mp3 player a lampičku a třídil jsem si CDčka a DVD