Nenápadné rozdělení CNT

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Foreste, nelži si do kapsy. Každý ví, že Dejv odešel především proto, že jsis postavil hlavu a stanovil takové překážky usmíření, že je Dejv nemohl akceptovat. Budiž ti přičtena k dobru alespon Dejvova pasivita, která tomu také přiliš nepomohla.
Zakov
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakov »

Pul roku se clovek nekoukne na tymovy web a najednou v novem roce zjisti ze mame tymy 2 a ty se nemuzou ani cejtit :shock: . Lidi co blbnete, vzdyt to mame jako konicka. Ted abych premyslel na ktere strane je pravda, abych tech mych skromnych par tisic kreditu dal spravnemu tymu. Nebo se na premysleni a procitani vasich hadek na forech vyprdnu a budu kopat sam za sebe nebo jiny tym. Jak se rika dva se perou a treti se smeje..... :idea:
pcman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pcman »

Ze je to konicek to rekni hlavne forestovi. Byl to hlavne on, kdo zacal blbnout
se smlouvama.
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

Zakov píše:Pul roku se clovek nekoukne na tymovy web a najednou v novem roce zjisti ze mame tymy 2 a ty se nemuzou ani cejtit :shock: . Lidi co blbnete, vzdyt to mame jako konicka. Ted abych premyslel na ktere strane je pravda, abych tech mych skromnych par tisic kreditu dal spravnemu tymu. Nebo se na premysleni a procitani vasich hadek na forech vyprdnu a budu kopat sam za sebe nebo jiny tym. Jak se rika dva se perou a treti se smeje..... :idea:
Stejne jako se divis ty tedka, jsem se divil ja pred mesicem. Co se uplne presne stalo se neda strucne popsat. Byl to dlouhy proces kdy se zjistilo ze kazdy ma o organizaci tymu jinou predstavu. Vyvrcholilo to tou aferou s heslama. Pak se nekolik clenu, kteri forestovo jednani jiz nehodlali snaset, oddelilo a zalozilo tento tym.
Pomocna otazka zni: Odesli by tito vetsinou zaslouzili clenove z CNT, kdyby bylo vsechno v poradku?

Muzes to brat taky tak, ze male tymy se slucuji, velke rozdeluji. Je to prirozeny proces :wink:
Samozrejme ty tymy jsou jenom sranda, je to takova politika v malem :lol: Nemusis byt v zadnem, hlavne kdyz se pocita.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Zakov píše:Pul roku se clovek nekoukne na tymovy web a najednou v novem roce zjisti ze mame tymy 2 a ty se nemuzou ani cejtit :shock: . Lidi co blbnete, vzdyt to mame jako konicka. Ted abych premyslel na ktere strane je pravda, abych tech mych skromnych par tisic kreditu dal spravnemu tymu. Nebo se na premysleni a procitani vasich hadek na forech vyprdnu a budu kopat sam za sebe nebo jiny tym. Jak se rika dva se perou a treti se smeje..... :idea:
Není důležité za koho kopeš, ale že kopeš :)
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Mám BOINC pořád jako koníčka a nehodlám na tom nic měnit. Kdo to cítí jinak, nechť si sepíše třeba 30 smluv. Budou ale o tom, jak je paranoidní.
dejv
KPX
Začatečník
Začatečník

A zase...

Příspěvek od KPX »

A zase se jeden probudil, a zacne to cele znovu. To snad nikdy neskonci. :cry:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2KPX: Jestli ti něčí názory vadí - nečti je, ale pokud možno je alespoň respektuj. Děkuji.
dejv
KPX
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od KPX »

dejvidek píše:2KPX: Jestli ti něčí názory vadí - nečti je, ale pokud možno je alespoň respektuj. Děkuji.
dejv
@ dejv:
A ta svoboda nazoru plati pro vsechny, nebo jenom pro nekoho? Protoze jestli pro vsechny, tak i pro mne. Vyjadril jsem svuj nazor. Tobe se nelibi. Takze Ti odcituji Tebe: Jestli ti něčí názory vadí - nečti je, ale pokud možno je alespoň respektuj. Děkuji.
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Re: A zase...

KPX píše:A zase se jeden probudil, a zacne to cele znovu. To snad nikdy neskonci. :cry:
Abych se priznal, taky mi neni jasny proc ti to tak vadi. Pokud se nekdo na neco zepta, tak nevidim duvod proc mu neodpovedet. Ja doufam, ze takovych lidi jako je Zakov, bude jeste hodne, a myslim, ze v CNT jich jeste hodne je :wink:
Proc by to melo zkoncit? Snad se vsichni zase jednou zacnou zajimat o svuj tym.
vlcak1
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od vlcak1 »

KPX píše:A zase se jeden probudil, a zacne to cele znovu. To snad nikdy neskonci. :cry:
Obrň se trpělivostí. Takových ještě bude a budou klást všetečné otázky. :lol: :lol: :lol: Důležité je pouze počítání. Ostatní je pouze okrajová záležitost. :D
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Ahoj co začít raději makat na počítání? Já teď má ryze praktický problém.Veškeré staré odkazy na Truxovy optimalizace nefungují. Můžete na mě hodit něco zánovního? Díky
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Res píše:Ahoj co začít raději makat na počítání? Já teď má ryze praktický problém.Veškeré staré odkazy na Truxovy optimalizace nefungují. Můžete na mě hodit něco zánovního? Díky
Návod a funkční odkazy na optimalizace jsou zde: viewtopic.php?t=1603
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

vlcak1 píše:Obrň se trpělivostí. Důležité je pouze počítání. Ostatní je pouze okrajová záležitost. :D
Počítání není důležité, důležitý je pouze Sulov 8)
hovadix
Nováček

Příspěvek od hovadix »

zdespi píše:
vlcak1 píše:Obrň se trpělivostí. Důležité je pouze počítání. Ostatní je pouze okrajová záležitost. :D
Počítání není důležité, důležitý je pouze Sulov 8)
Sorry, asi budu za vola (prostě LaMa). Co to zdespi pořád máš s tím Sulovem? Já myslím, že dost důležitý je také Játrovýbazén. :D
Odpovědět