Nenápadné rozdělení CNT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pul roku se clovek nekoukne na tymovy web a najednou v novem roce zjisti ze mame tymy 2 a ty se nemuzou ani cejtit
. Lidi co blbnete, vzdyt to mame jako konicka. Ted abych premyslel na ktere strane je pravda, abych tech mych skromnych par tisic kreditu dal spravnemu tymu. Nebo se na premysleni a procitani vasich hadek na forech vyprdnu a budu kopat sam za sebe nebo jiny tym. Jak se rika dva se perou a treti se smeje..... 
-
Xenostellar
- Pokročilý

Stejne jako se divis ty tedka, jsem se divil ja pred mesicem. Co se uplne presne stalo se neda strucne popsat. Byl to dlouhy proces kdy se zjistilo ze kazdy ma o organizaci tymu jinou predstavu. Vyvrcholilo to tou aferou s heslama. Pak se nekolik clenu, kteri forestovo jednani jiz nehodlali snaset, oddelilo a zalozilo tento tym.Zakov píše:Pul roku se clovek nekoukne na tymovy web a najednou v novem roce zjisti ze mame tymy 2 a ty se nemuzou ani cejtit. Lidi co blbnete, vzdyt to mame jako konicka. Ted abych premyslel na ktere strane je pravda, abych tech mych skromnych par tisic kreditu dal spravnemu tymu. Nebo se na premysleni a procitani vasich hadek na forech vyprdnu a budu kopat sam za sebe nebo jiny tym. Jak se rika dva se perou a treti se smeje.....
Pomocna otazka zni: Odesli by tito vetsinou zaslouzili clenove z CNT, kdyby bylo vsechno v poradku?
Muzes to brat taky tak, ze male tymy se slucuji, velke rozdeluji. Je to prirozeny proces
Samozrejme ty tymy jsou jenom sranda, je to takova politika v malem
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Není důležité za koho kopeš, ale že kopešZakov píše:Pul roku se clovek nekoukne na tymovy web a najednou v novem roce zjisti ze mame tymy 2 a ty se nemuzou ani cejtit. Lidi co blbnete, vzdyt to mame jako konicka. Ted abych premyslel na ktere strane je pravda, abych tech mych skromnych par tisic kreditu dal spravnemu tymu. Nebo se na premysleni a procitani vasich hadek na forech vyprdnu a budu kopat sam za sebe nebo jiny tym. Jak se rika dva se perou a treti se smeje.....
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
@ dejv:dejvidek píše:2KPX: Jestli ti něčí názory vadí - nečti je, ale pokud možno je alespoň respektuj. Děkuji.
dejv
A ta svoboda nazoru plati pro vsechny, nebo jenom pro nekoho? Protoze jestli pro vsechny, tak i pro mne. Vyjadril jsem svuj nazor. Tobe se nelibi. Takze Ti odcituji Tebe: Jestli ti něčí názory vadí - nečti je, ale pokud možno je alespoň respektuj. Děkuji.
-
Xenostellar
- Pokročilý

Re: A zase...
Abych se priznal, taky mi neni jasny proc ti to tak vadi. Pokud se nekdo na neco zepta, tak nevidim duvod proc mu neodpovedet. Ja doufam, ze takovych lidi jako je Zakov, bude jeste hodne, a myslim, ze v CNT jich jeste hodne jeKPX píše:A zase se jeden probudil, a zacne to cele znovu. To snad nikdy neskonci.
Proc by to melo zkoncit? Snad se vsichni zase jednou zacnou zajimat o svuj tym.
Obrň se trpělivostí. Takových ještě bude a budou klást všetečné otázky.KPX píše:A zase se jeden probudil, a zacne to cele znovu. To snad nikdy neskonci.
-
Xenostellar
- Pokročilý

Návod a funkční odkazy na optimalizace jsou zde: viewtopic.php?t=1603Res píše:Ahoj co začít raději makat na počítání? Já teď má ryze praktický problém.Veškeré staré odkazy na Truxovy optimalizace nefungují. Můžete na mě hodit něco zánovního? Díky
Počítání není důležité, důležitý je pouze Sulovvlcak1 píše:Obrň se trpělivostí. Důležité je pouze počítání. Ostatní je pouze okrajová záležitost.
Sorry, asi budu za vola (prostě LaMa). Co to zdespi pořád máš s tím Sulovem? Já myslím, že dost důležitý je také Játrovýbazén.zdespi píše:Počítání není důležité, důležitý je pouze Sulovvlcak1 píše:Obrň se trpělivostí. Důležité je pouze počítání. Ostatní je pouze okrajová záležitost.