Automatické připojování k internetu po spusteni PC

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Tom.CZ.73
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Automatické připojování k internetu po spusteni PC

Příspěvek od Tom.CZ.73 »

Cus,
vsiml jsem si, ze BOINC obcas sam pripoji PC k internetu. Chtel bych teto vlastnosti vyuzit tak , aby mi pripojoval k netu vzdy po spusteni PC a prihlaseni o meho uctu.
btw mam ADSL s UBS modemem -> nelze jednoduse automaticky pripojivat k netu nebo jsem zatim neprisel jak.
Pokud vite jak na to velmi ocenim vase rady. Jsem ochotny kvuly teto vlastnosti i prejit docasne ( tj v dobe kdy toto budu potrebovat) na jiny projekt.

btw pokud vite o jinem zpusobu jak pripojovat me PC automaticky na net tak dejte vedet.

Tom
Obrázek
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

Zdravim,
DSL nemam, ale napr. http://www.slunecnice.cz/product/ADSL-Automat/ by mohlo fungovat, ne? Pokud ne, vic je napr. http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?q ... scope=plat ...
PS: Jak se daji vkladat linky? Kdyz dam URL, tak mi to nepece :cry:
s.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

spamoid píše:PS: Jak se daji vkladat linky? Kdyz dam URL, tak mi to nepece :cry:
OT takto ale bez mezer
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

Diky moc :D
s.
Tom.CZ.73
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom.CZ.73 »

Taky funguje spohlive a dokonce se po pripojeni na net ukonci!!!

ironii je, ze jsem predpokladal existence nejakeho podobneho programu a tak jsem se obratil s dotazem primo na providera a ze pry nic takehoho neexistuje a ze jedina moznost je koupit ethernetovy modem 8) a to byl prosim ,,technik'' ne operatorka
Obrázek
Zamčeno