Howard píše:Pokud pouzivam boinc studio, tak normalni boinc asi instalovat nemam, ze?
Normalni boinc potrebujes mit nainstalovany pred instalaci BS boinc core. Pokud uz BS boinc core bezi, tak novy boinc instalovat nemusis. Staci obcas zaktualizovat boinc core z BS.
Libor
verze 5.5.6.
Jsem rad, ze je tam novy scheduler. JM7 je na scheduler expert a udelal na tom hodne prace. Ocekaval bych, ze bude poresen zbytecny reschedule v momente, kdyz se stahne nova prace a pritom reschedule neni nutny (napriklad kvuli deadline nove stazenych WUs).
Chvalim to, ze je tam zapracovana komprese uploadu. Samosebou se musi zjistovat verze sheduleru atp. aby se rozeznalo, ze to na strane serveru bude podporovano. To by mohlo byt prinosem hlavne tam, kde se dodnes pakovani nenaucili, ackoli na to BOINC knihovny ma standardne.
Abych jenom nechvalil - zda se mi, ze prace s vice WU nebo soubory pro upload je jaksi pomalejsi, nez bych si predstavoval...
Download sekce se na pohled zjednodusila, ale ve skutecnosti trochu rozpracovala. Mela by obsahovat i xml verzi, ze ktere lze zjistovat aktualni verze (a-la BOINCView).
Jinak je doporucenou verzi 5.4.11
Krome oprav ruznych chyb je tam dulezity moment s McAfee proxy serverem (ackoli neni jmenovan), ktery zpusobuje, ze si magor mysli, ze jiz core bezi, ale ve skutecnosti tomu tak neni (alespon jsem to tak pochopil).
Tenhle thread je jen o tom, ze poskocilo cisilko u beta verze BOINCU?
Asi ano. Min. poslednich 20 dni... Tohle mi osobne vadi vic jak to slovni spojeni.
@ Bubak, ano to mi taky vadi. Proto se snazim psat, co je ve ktere verzi noveho - a stejne tak co je u ktereho projektu. Cislo verze je samo o sobe stejne tak malo rikajici a prazdne, jak kredit.
Verze 5.6.0 je testovaci verzi k tomu, co se stane novou doporucovanou verzi. Oproti 5.5.16 se prakticky nelisi.
2 Honza: Zkusob cislovani ala Linux kernel se mi libi a je logicky. Ted mi ale zarazi, ze 5.6.0 je neco jako RC. Podle cisla bych ji povazoval za stable. Taky by mohli byt v berkeley duslednejsi.
BTW: Muj predchozi prispevek bylo rejpnuti do toho, ze jediny clovek, co sem pise neco o funkcich v novych verzich jses ty.
Kdyz pojedes 5.5.X dlouho a vydas 5.6.0 jako stabilni finalni, tak se v ni prvni tyden najde milion chyb. Protoze nikdo preci netestuje verze vyvojove rady.
Kdyz udelas 5.6.0 casne, tak to spousta lidi nasadi do produkce, najde bugy, nareportuje je, vyda se postupne 10 revizi a naka verze 5.6.10 uz je dobra a da se jako doporucena na web. Zase spoustu lidi otravi, ze "stable" verze je bugova.
Boinc jede ten druhy system. Ten prvni pristup by totiz stejne nefungoval, ...