Ano. Navic jsou problemy s novou verzi - trva vecnost, rada a casto pada, vysledky se lisi na ruznych strojich. Je lepsi SZTAKI pozastavit dokud si neudelaji tam poradek.gRis píše:S tímhle projektem to zdá se jde pìknì k šípku. Optimalizace na staré WU už nechodí a nová není, nemám pravdu?
BOINC - SZTAKI Desktop Grid
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Pavel Vozenilek
- Nováček
Radsi nepouzivat dokud si nevyresi problemy
- Dericcaster
- Nováček
A co treba nejaky link na masinu, ktera to pocita?
Kalkulacce to muze trvat dele, X2 4400+ mi spocitala jednotku za 29 hodin, bohuzel ostatni vysledky se nedostavily.
Stare dlouhe jednotky je mozne prerusit, to jsem psal. Jestli je tahle stara se take nepozna, protoze opet chybi link na masinu
Kalkulacce to muze trvat dele, X2 4400+ mi spocitala jednotku za 29 hodin, bohuzel ostatni vysledky se nedostavily.
Stare dlouhe jednotky je mozne prerusit, to jsem psal. Jestli je tahle stara se take nepozna, protoze opet chybi link na masinu
- Dericcaster
- Nováček
Pokud myslíš tím linkem na mašinu, můj počítač, tak zde:Honza píše:A co treba nejaky link na masinu, ktera to pocita?
Kód: Vybrat vše
http://szdg.lpds.sztaki.hu/szdg/show_host_detail.php?hostid=145723
Diky za doplnujici informace.
Vypada to jeste na starou WU, kterou je mozne podle zpravy na homepage projektu smazat.
Skoda, ze uzivatelska podpora na SZTAKI znacne klesla.
Navic by se jim hodil killing trickle ze CPDN, ktery by alespon pri rucnim kontaktovani serveru schodil spatne WUs. Takhle asi dost lidi pocitalo projekt, pak jim to stahlo vadne generovane WUs a spousta lidi kvuli tomu odpadne.
No nic, schopne projekty se o sve usery postaraji, neschopne o ne brzy prijdou.
Vypada to jeste na starou WU, kterou je mozne podle zpravy na homepage projektu smazat.
Skoda, ze uzivatelska podpora na SZTAKI znacne klesla.
Navic by se jim hodil killing trickle ze CPDN, ktery by alespon pri rucnim kontaktovani serveru schodil spatne WUs. Takhle asi dost lidi pocitalo projekt, pak jim to stahlo vadne generovane WUs a spousta lidi kvuli tomu odpadne.
No nic, schopne projekty se o sve usery postaraji, neschopne o ne brzy prijdou.
-
Pavel Vozenilek
- Nováček
Soucastny stav (spatny)
Alespon podle zprav na SZTAKI foru ma projekt neustale problemy. Tim "nejveselesim" je asi to kdyz se temer ukoncena WU sama zresetuje na 0% a zacne pocitat znovu (kredity za desitky hodin jsou samozrejme fuc). Z CNT uz nikdo nepocita a dalsi velke tymy take odpadly.
Vypada to ze cely projekt byl dilem Adama Kornafelda a to bez jakkekoliv podpory ze strany instituce. Kdyz jel Adam K. na dovolenou nebo onemocnel vse se zastavilo.
Pokud SZTAKI obzivne bude to mensi zazrak.
Vypada to ze cely projekt byl dilem Adama Kornafelda a to bez jakkekoliv podpory ze strany instituce. Kdyz jel Adam K. na dovolenou nebo onemocnel vse se zastavilo.
Pokud SZTAKI obzivne bude to mensi zazrak.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Soucastny stav (spatny)
No tento a minulý týden jsem zase spočetl pár jednotek, ale fakt je, že některé jednotky jsou fakt divnýPavel Vozenilek píše:Alespon podle zprav na SZTAKI foru ma projekt neustale problemy. Tim "nejveselesim" je asi to kdyz se temer ukoncena WU sama zresetuje na 0% a zacne pocitat znovu (kredity za desitky hodin jsou samozrejme fuc). Z CNT uz nikdo nepocita a dalsi velke tymy take odpadly.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
-
Pavel Vozenilek
- Nováček
rekurze
Podle poslednich zprav je padani klienta zpusobeno pretecenim stacku protoze algoritmus pouzity pri vypoctu intenzivne pouziva rekurzi. Pry se na tom pracuje.
-
Pavel Vozenilek
- Nováček
zprava po dvou mesicich
Tak je tu report za posledni dva mesice na SZTAKI: zadna slava. Dve nove verze software sice odstranily to nejhorsi padani ale (1) WU prumerne zaberou hodiny az dny ale objevily se i takove co skonci za 1 sekundu nebo se naopak vlecou po tydny. Rozdily mezi stroji muzou byt i radove! (2) SW je neoptimalizovany, (3) kredity jsou pridelovany chaoticky, vzdycky nizoucke, cas od casu rovnou zadne, (3) komunikace uz tradicne vazne.
Ucast je nizka a tak hrstka aktivnich lidi z CNT dokazalo s par desitkami tamnich kreditu udrzet 12 pozici v tymech.
Ucast je nizka a tak hrstka aktivnich lidi z CNT dokazalo s par desitkami tamnich kreditu udrzet 12 pozici v tymech.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Projekt mi nečekaně nadělil >200 kreditů, na to že jej již od konce srpna nepočítám tak je to velice zajímavé 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png