SETI optimalizovaný klient - desítky % nárustu výkonu II

Fórum o projektu SETI@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Crunch3r aplikace je, pokud jsem to dobře pochopil legální používat (dávají akorát chybný kredit) ale nelegální šířit (šířit by se mohli pouze pokud máte zdrojové kódy které crunch3r smazal :wink: )
S rychlostí je to prý celkem nastejno. Někdy je rychlejší ta někdy ta.
Naposledy upravil(a) azor666 dne úte lis 07, 2006 11:49 am, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Fajn, v tom případě je to jedno.
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Řeknu vám vážení, že při hledání odkazu pro optimalizaci Seti klienta v tom smetišti příspěvků je značně nepřehledná a proto nezlobte se když udělám toto :
Optimalizace pro Seti@home zde !!!

viz. Návod na optimalizaci SETI@Home
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

sry za ironický tón :wink: ale hledání optimalizace je zde skutečně skoro nemožné. Jestli to bude tím že odkaz na ní je na začátku prvního postu v FAQ :?:
JJ staré české přísloví když selžou všechny dostupné prostředky je načase zkusit návod.

No příště až budu chtít poslat nějakou důležitou soukromou správu tak kašlu na šifrování stačí soubor pojmenovat důležité_readme_first.txt lol

Sry, ale udržovat aktuální FAQ (Wiki )mi přijde jednoduší než dávat každý 2hý post AktualizaceZde. Jestli jsou FAQ neaktuální, není v nich něco, co by tam mělo být, je v nich něco co by tam být nemělo, stačí jeden post/PM mě (někomu jinému z moderátorů administátorů- Honza, ejvidek ) a je to vyřešeno.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

niding píše:btw v navodu je chybe uveden odkaz na optimalizovanyho klienta pro Intel SSE3. je totozny s odkazem na SSE2. Misto id=13 tam ma bejt id=14
...
oops tak to sem přehledl. přehlíd jsem i tehle post. thx, opraveno snad už je to všechno dobře.
CZ BOINC WIKI
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Nevíte náhodou kde stáhnout optimalizaci 5.15 SSE4?
Našel jsem u různých PC na Seti že ji používají ale, kde ji najít, bohužel ne.
Uvedu jeden příklad za všechny:
http://setiathome.berkeley.edu/result.p ... =367767819
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Se podivam...

Nejde ani tak o SSE4 verzi, nebot to jsou jiz dost specificke instrukce.
Spise jde o to optimalizovat kompilaci tak, aby byl vysledny kod vhodny pro macrofussion operace Core 2 Duo architektury, diky ktere ve vysledku udelat vice insturkci na takt.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Nu každopádně by mě zajímalu kde ji ti lidi vzali :Honza_think
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

@forest: Myslím že na stránkách Chicken of Angnor - http://its-the.net
Ale chce to registraci a registrační mail ještě nedorazil, tak to nemůžu prubnout.

edit: Potvrzeno, musíš ale simonovi poslat PM aby ti dal přístup.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Mail mně dorazil, ale žádný optimalizace na Seti jsem tam nenašel :?
Honza

Příspěvek od Honza »

Simon tyto optimalizace dela...jeste nejsou verejne.
Asi je nekde fuc...jsem mu psal mail a zatim nic.
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Nahodou jsem si porovnaval svy vypocitany vysledky a narazil jsem na jednoho uzivatele, ktery jeste pouziva BOINC 4.19 a dostava za to pekne spropitne :D

Moje výpočty
Zde jsou jeho výsledky

Jsem zvedavy na Vase reakce , zda by se nevyplatilo prejit na tu 4.19 :wink:
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 ® Radim ... ®: Pokud ti jde o credity tak urcite. Pokud o to kolik toho spocitas, tak je to prece uplne jedno jaky mas boinc core....
Je videt, ze seti neni zas tak spravedlivy projekt ani po nasazeni flop. Jeste ma co dohanet CPDN a E@H.
EDIT: danf1 ma verzi 4.x na masinach, co uz nejaky rok pocitaji. Na tech, co zapojil letos ma v. 5.4.9. Takze je to proste nejaky admin ridici se heslem, kdyz neco bezi, tak do toho nevrtej. ;-) Rozhodne bych ho tedy nepovazoval za nejakyho lovce creditu.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

V tom přece není nic divného. Jelikož jeho klient BOINC neumí FLOPS, tak si nárokuje dle původního systému, tedy více kreditu. To je mu ale stejně prd platné když kredit je nyní na Enhanced pevný a on stejně dostane to co ostatní. Takže verze klienta BOINC na přidělený kredit nemá vůbec žádný vliv :wink:
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 forest: Ano, pokud neni splnena podminka, ze 2 resulty z prvnich 3 neprijdou od 4.x core! Pak tito 3 a i ten ctvrty co odevzda WU pozdeji dostanou podstatne vetsi credit. :idea: Viz treba tenhle result
Takze fixni credit na Enhanced rozhodne neni, Narozdil od E@H a skupiny CPDN projektu....
Ostatne ani nechapu proc neudelali fixni ala Einstein. Vzdyt podle AR by to slo uplne v pohode.
Odpovědět