BOINC - Afrika@Home - Malaria Control
Moderátor: zdespi
Re: Jednotky
tak jsem si to ověřil, již si to všechno píšiPav Lucistnik píše:Jenze ony nejsou po 20 minutach, maji bezne i pres hodinu. Takze pokud budeme pocitat hodinu a ctvrt na jednotku v nejhorsim moznem pripade, tak je to presne 2 dny prace...D@nte píše:jednotky se mi stahují teprve až dopočítám poslední, nejde to nějak ovlivnit ?
ted se mi na celý víkend stáklo asi 40 jednotek, jsou po 20 min, to je 14 hodin práce, takže tento víkend moc práce nedodám
prostě to je divnej projekt, proč chtějí výsledky tak rychle? amohl bych si stáhnout zásobu na týden
nevím jestli mi blbne copm, ale na víkend jsem poprvé dostal 22 jednotek (v pátek) (4x po hodině, 18x po 20 minutách)
na týden, kdy mám PC pracovně vytížené a nastavil jsem si před stahováním že chci práci jen na 3 dny mi to dalo 22 jednotek po 2 hodinách, polovinu jsem nestih spočítat
ted zase 22 jednotek po 1 hodině na víkend
a nyní v pondělí 50 jednotek, první se počítala 3 hodiny !!! tak co s tím ???
asi s tím seknu, nejde to ovlivnit aby to stáhlo na týden míň práce a na víkend více, doslova se to naschvál chová obráceně
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych, že je délka výpočtu zcela neodhadnutelná. Vstupní soubor obsahuje parametr simulationDuration, který, jak jsem po zběžném skouknutí jednotek (zatím si většinu vstupních souborů zálohuji - chtěl jsem se kdysi pustit do jejich analýzy, ale zatím jsem si na to neudělal čas) zjistil, se pohybuje mezi 146 až 730. Také když mi přijde krátká jednotka, tak má předpokládaný čas výpočtu jiný, než jednotka dlouhá, takže myslím že není pravda, že projekt není schopen zjistit délku jednotky. Jiná je samozřejmě situace pro scheduler, který se nehrabe ve vstupních souborech a pro něj jsou tedy všechny jednotky "stejně dlouhé".Pav Lucistnik píše:Dante, no velikost jednotky je dopredu neodhadnutelna, a to plati i pro provozovatele projektu. Takze asi tak...
Je to skoda, ale pokud chces projekt s 3-denni cachi, tak Malarie s jeji velkou promenlivosti jednotek a 4 dennimi deadlajny asi neni projekt pro tvoje pecko.
Jinak mohu potvrdit, že i jednotky odevzdané po deadline jsou akceptovany (a přidělen kredit).
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Mám taky tu zkušenost, že Malária dává kredit i za 4 dny prošlé jednotky. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Pri prechodu na Conroe se asi budu snazit nejen doplnil tabulku za novy procak, ale udelat i nejake srovnani se "starymi" dual-cores, ktere jiz mit nebudu.
Koukam do tabulky na MC a vidim kolem 0.3 - 0.4 hodiny na result.
Poustim na D820 a koukam - vypada to na result pres hodinu.
Poustim jine resulty na Conroe a vypada to na sotva polovicni cas (Conroe bezne bezne nebyva 2x rychlejsi na stejne frekvenci nez Pentium D).
Sleduje nekdo soucasne deni, konkretne pak treba run 9, ktery se ted pocita?
Prijde mi, ze roptyl narocnosti na vypocet je vyssi...
Koukam do tabulky na MC a vidim kolem 0.3 - 0.4 hodiny na result.
Poustim na D820 a koukam - vypada to na result pres hodinu.
Poustim jine resulty na Conroe a vypada to na sotva polovicni cas (Conroe bezne bezne nebyva 2x rychlejsi na stejne frekvenci nez Pentium D).
Sleduje nekdo soucasne deni, konkretne pak treba run 9, ktery se ted pocita?
Prijde mi, ze roptyl narocnosti na vypocet je vyssi...
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo .. rozptyl je větší... nedávno jsem dostával jednotky které jsem počítak kolem 8hod a ted je jedu kolem 2,5 hod. Ale víc podrobností nenapíšu protože to tak detailně nesleduju. Tady je link na komp který to chroupe http://www.malariacontrol.net/show_host ... ostid=3163
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz