Články o BOINC nebo DC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ten odkaz mně bohužel nefunguje. Je ovšem zajímavé že až nyní vylézají podobné články když už projekt jede víc jak rok a půl 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Az tak zaujimave to nie je, kedze az teraz projekt ide poprvyraz na dizajnovanej citlivosti, doteraz to bol len test ze "co ked to nahodou objavime aj ked citlivost este nie je dostatocna".forest píše:Ten odkaz mně bohužel nefunguje. Je ovšem zajímavé že až nyní vylézají podobné články když už projekt jede víc jak rok a půl
Takze terajsie spravy v mediach su opravnene.
Mozte sa inak mrknut aj na kratky novinovy clanok v slovenskom denniku SME.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
http://technet.idnes.cz/pocitac-v-obyva ... ftware_vse
No comment. Pohoda!(asi to hlavně bude autorem)
No comment. Pohoda!(asi to hlavně bude autorem)
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
No alespoň se někdo obtěžoval konečně zmínit i o BOINC 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No hlavny redaktor mi pisal, ze citanost tohto typu clankov byva cca 60-80 000, takze myslim, ze sa to dozvie vcelku dost ludi, ktori o tom doteraz nevedeli.Higgi píše:To jsem zvědav, kolik se připojí nováčků.
Podpis
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ono se hned pozná, když o věci píše někdo, kdo se v tom vyzná a ví jak to napsat.
Jsem opravdu zvědav, jaký to bude mít skutečný dopad.
Jsem opravdu zvědav, jaký to bude mít skutečný dopad.
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
O5 parádní článek...Duro se opravdu nezapře...jsem zvědavý jaký bude nárůst členů
)
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Diky, som rad, ze clanok potesil. 
Myslim, zejednym z najobjektivnejsich ukazatelov dopadu (alebo nedopadu) popularizacnych aktivit su grafy PavlaR o pocte clemov teamu, uvidime, ci to bude mat nejaky prejav.
(takisto, ako som uz tusim spominal, o necely mesiac v 21.stoleti v cisle 10 vyjde clanok o grav. vlnach E@H, tiez bude zaujimave sledovat ci to bude mat nejaky vplyv).

Myslim, zejednym z najobjektivnejsich ukazatelov dopadu (alebo nedopadu) popularizacnych aktivit su grafy PavlaR o pocte clemov teamu, uvidime, ci to bude mat nejaky prejav.
(takisto, ako som uz tusim spominal, o necely mesiac v 21.stoleti v cisle 10 vyjde clanok o grav. vlnach E@H, tiez bude zaujimave sledovat ci to bude mat nejaky vplyv).

Podpis
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
@Pav Lucistnik: docela jednoduse ne, kouknul se na stranky boinc.cz, dostal se treba na forum a videl, ze si tu ty prihlasenej, nebo si te nekde nasel a icq tu mas uvedeny, takze tim by se to dalo vysvetlit 
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2