BOINC - Afrika@Home - Malaria Control
Moderátor: zdespi
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Account ID i USer ID najdes v account souboru daneho projektu, v tomto pripade account_www.malariacontrol.net.xml
Ten upgrade te drive nebo pozdeji nemine, ackoli muze mit verze 4.19 v tomto pripade vse vyhody.
Myslim, ze by stalo vyzkoset, jestli 5.4.9 bezi pod Wine a ze by to mohlo zajimat i ostatni...
Ten upgrade te drive nebo pozdeji nemine, ackoli muze mit verze 4.19 v tomto pripade vse vyhody.
Myslim, ze by stalo vyzkoset, jestli 5.4.9 bezi pod Wine a ze by to mohlo zajimat i ostatni...
Souhlas. Prave proto by bylo vhodnejsi soucasny projekt nazyvat Malaria Control, protoze pokud se rozjede i dalsi pocitacovy BOINC projekt (tj. ne treba ciste humanitarni), tak bude take v ramci Africa@home, ale bude se jmenovat jinak na Malaria Control.Pav Lucistnik píše:Ja to chapu tak, ze Africa@home je nazev sirsiho programu, v jehoz ramci zatim jediny realizovany projekt je Malaria Control.
Pokud to bude nekdo zkouset, tak at da vedet i to, jestli to zkousel s "cistym" wine nebo tam mel dohrany original win DLLka. On je to podstatnej rozdil.Honza píše:Myslim, ze by stalo vyzkoset, jestli 5.4.9 bezi pod Wine a ze by to mohlo zajimat i ostatni...
Private (old) + CCU stats.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Uzavření možnosti založit účet se blíží
Vážení opět se nám blíží uzavření zakládání účtů. Ještě jeden až dva dny to bude otevřené, takže neváhejte a kdo jej ještě nemá, tak si založte účet - a samozřejmě začněte též počítat 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jednotky
jednotky se mi stahují teprve až dopočítám poslední, nejde to nějak ovlivnit ?
ted se mi na celý víkend stáklo asi 40 jednotek, jsou po 20 min, to je 14 hodin práce, takže tento víkend moc práce nedodám
prostě to je divnej projekt, proč chtějí výsledky tak rychle? amohl bych si stáhnout zásobu na týden
ted se mi na celý víkend stáklo asi 40 jednotek, jsou po 20 min, to je 14 hodin práce, takže tento víkend moc práce nedodám
prostě to je divnej projekt, proč chtějí výsledky tak rychle? amohl bych si stáhnout zásobu na týden
- forest
- Kontaktovat uživatele:
S dedline na projektu bohužel nenaděláš nic jiného, než že si u nich můžeš stěžovat
Co ti brání si stáhnout práci i pro jiný projekt aby jsi měl furt dosatečnou zásobu?
Co ti brání si stáhnout práci i pro jiný projekt aby jsi měl furt dosatečnou zásobu?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
2 forest: S kratkou deadline je ta potiz, ze je prace bud hodne a scheduler se prepne do overcommited modu, nebo malo (to by mi tak nevadilo). Konkretne u malarky uz mi prestava bavit kazdy pondeli mazat WU po deadline.
OT: Jeste horsi je to u schess960. zkusil jsem na to hodit jednoho preslera kde bezi CPDN a seasonal a po stahnuti 5 WU okamzite presel na overcommited, dopocital je, chvilku bezely zbyle 2 projekty nez se stahlo dalsich 5 WU a takhle furt dokolecka i kdyz pro to vlastne nemel zadny duvod. 5WUx3min=15min s deadline 12hodin. Scheduler by mel tomuhle projektu pridelit dle meho nastaveni 13% casu. At pocitam jak pocitam, overcommited mod by se nemel zapnout.
Takze by to chtelo par vylepseni scheduleru, pokud by mel zvladat dostatecne inteligentne i projekty s kratkou deadline. Tim myslim treba ze by si mel pamatovat ktere dny v tydnu a ktere hodiny boinc bezi a podle toho pozadovat praci....
OT: Jeste horsi je to u schess960. zkusil jsem na to hodit jednoho preslera kde bezi CPDN a seasonal a po stahnuti 5 WU okamzite presel na overcommited, dopocital je, chvilku bezely zbyle 2 projekty nez se stahlo dalsich 5 WU a takhle furt dokolecka i kdyz pro to vlastne nemel zadny duvod. 5WUx3min=15min s deadline 12hodin. Scheduler by mel tomuhle projektu pridelit dle meho nastaveni 13% casu. At pocitam jak pocitam, overcommited mod by se nemel zapnout.
Takze by to chtelo par vylepseni scheduleru, pokud by mel zvladat dostatecne inteligentne i projekty s kratkou deadline. Tim myslim treba ze by si mel pamatovat ktere dny v tydnu a ktere hodiny boinc bezi a podle toho pozadovat praci....
Private (old) + CCU stats.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
MC potřebuje výsledky rychle ze dvou důvodů. Dlouhá deadline znamená více výsledků v databázi nároky na server jsou přímo úměrné deadline. Ten hlavní důvod je tuším vtom, že MC je stále v rané fázi vývoje a potgřebuje rychle testovat nové aplikace. Dead line 14 dní znamená že kompletní balík odeslaných jednotek se vrátí za měsíc a to je pro testování dost nepraktické. Něco jiného je to např. u EAH jde je práce na rok.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jednotky
Jenze ony nejsou po 20 minutach, maji bezne i pres hodinu. Takze pokud budeme pocitat hodinu a ctvrt na jednotku v nejhorsim moznem pripade, tak je to presne 2 dny prace...D@nte píše:jednotky se mi stahují teprve až dopočítám poslední, nejde to nějak ovlivnit ?
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jen doplním, že 5.35 je pro Windows, bylo přidáno logování a ve windowsovské aplikaci byly vypuštěny komprimované png, které způsobovali problémyPav Lucistnik píše:Je nova aplikace 5.35 a 5.36 (jen Linux). Pridava nejaky novy typ modelu, ktery umi imunity...
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png