MS ve fotbale 2006

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Flegi
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Flegi »

@IQE: to je jasne, pozadej o cislo uctu a posli jako pocatecni prispevek rade 220KC. Jinak nic ve zlym-vetsinou jsem optimista ale nekdy se necham prijemne prekvapit :-)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Hráli sice lépe, ale po tom prvním gólu to bylo už jen hodně křečovité.
Že jim to celé podělá zrovna borec z Brna jsem fakt nečekal :cry:
Že se nechal přeskočit při hlavičkování a naši tím dostali první gól bych mu ještě odpustil, ale že dostane 2 žlutý karty, to je fakt blbec :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

forest píše:Že jim to celé podělá zrovna borec z Brna jsem fakt nečekal :cry:
To jsem nepochopil, Polak v Brne nehraje.... :-( Jestli se tu narodil a fotbalove vyrostl je sice fajn, ale rikat, ze to posral clovek z Brna mi prijde krapet prehnany, ne? :cry:
s.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Pokud o naší lize trochu něco víš, tak Polák je odchovanec Brněnskýho fotbalu a do doby než zazářil v jednadvacítce tak hrál za Brno. Pro mě je Brňák každej kdo se v Brně narodil a vyrostl i když to je i hromada Pražáků :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

Tvuj predchozi prispevek vyznel tak, ze to celymu narodu posr... zas nejakej posr... Brnak. Tak sorry, jestli to tak nebylo mysleny...
s.
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Brňák a skorobňák chtějí si rozbít frňák. V podstatě je to jedno, Polák si to pohnojil nejvíc sám, myslím si, že se bude rýt v zemi jako krtek, aby ho ho nikdo neviděl. V r. 1982 ve Španělsku jsme dopadli podstatně více tragicky a říkla se fór, že: Potká stařík na Václaváku babičku a říká: Ahoj Láďo Vízku. ... a on na to: Jak jsi mě poznal dědo? - No já jsem Zdeněk Nehoda. Myslím si, že tak daleko to nedojde. V zápase Argentiny s Mexikem padl nejhezčí gól z toho co zatím na turnaji proběhlo, Maxi Rodriguez bombově vypálil po zpracování tělem, s oblibou si to pouštím na videu na serveru FIFA.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Pepino65 píše:V zápase Argentiny s Mexikem padl nejhezčí gól z toho co zatím na turnaji proběhlo, Maxi Rodriguez bombově vypálil po zpracování tělem, s oblibou si to pouštím na videu na serveru FIFA.
Taky jsem na to v sobotu večer koukal.
Na to že to bylo v prodloužení, to byla opravdová fotbalová nádhera a fakt jsem jim to za ten špatně odpískanej ofsajd a tím i neuznanej gól na konci normální hrací doby přál.
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

Jo jo, ten gol byl luxusni.
A co rikate na tu blamaz s penaltou v 93. minute zapasu AUS-ITA? Tak za to by meli toho rohodciho vyloucit... To jsem fakt nepochopil. Pripomnelo mi to nasi ligu kdyz hraje Sparta s nekym a potrebuje body... :cry:
Opravdu mi to zkazilo cely turnaj - byl jsem z toho vic smutny, nez z naseho vykonu. Za to jsme si mohli sami, ale takhle... :cry:
s.
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

dneska Ghana vyklepe Brazilce a az Argentinci porazej Nemce tak je to jasny... titul vyhraje Argentina :wink: jinak snad dneska porazej Frantici Spanely :wink:
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

2 spamoid - nemám žaludeční potíže, ale ta penalta byla opravdu k zblití.

2 Lesmen - nebudu krotit tvůj optimismus, ale libilo by se mi to tak.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Lesmen píše:dneska Ghana vyklepe Brazilce
Tohle ti moc nevyšlo :wink:
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

to neva.ale hrali dobre kluci vopaleni :D
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Tak už tady máme semifinále a musím se přiznat, že z daného výběru si přeju finále Německo - Portugalsko. Makaroni a ústřice si to nezaslouží.
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

no neblazni,to jako myslis ze nepostoupej Francouzi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tem jsem po nasich klucich fandil jako druhejm :)
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Mě už povypadalo úplně všechno až na to Portský víno, ale jako dítě německý mámy bych byl bratrovrah abych jim to nepřál.
Zamčeno