Letní mrtvo na fóru

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Já pokud se nic zvláštního nepřihodí, letos žádnou dovolenou mít nebudu a nechám si ji na příští rok na stavění, takže tu budu pravděpodobně taky tvrdnout pravidělně.

Alespoň že tu nebudu sám :lol:
Naposledy upravil(a) forest dne stř srp 10, 2005 11:00 am, celkem upraveno 1 x.
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

No aj ja mam v lete este viac roboty ako inokedy, takze dovolenka u mna urcite nehrozi.
Aj tak tuto moji kolegovci si dovolenky skoro nikdy neberu, nanajvys ak su chori. Potom nevedia co s prebytocnymi dnami na konci marca (vtedy je koniec fiskalneho roka), takze potom si beru len tak po pol dni raz za tyzden, aby sa dovolenka minula ale aby nezmeskali v robote nic dolezite. ;)

Tusim som sa tym uz nakazil aj ja, byvam sice len styri kilometre od ticheho oceanu, rovnobezka je skoro to iste ako grecky rhodos (predvcerom tu napr. bolo 38 st.C), ale na plazi som bol este len jedinykrat pocas leta, uff.. :?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jak tak koukám dnes na fórum, tak už je to tu zas :lol:
Za celý dnešní den sem nikdo kromě mě nic nenapsal a to už je skoro 10 hodin :cry:
Naposledy upravil(a) forest dne stř srp 10, 2005 11:33 am, celkem upraveno 1 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

Napsal jsem si par PM s 'boshem a hlavne jsem proklikal Opera bannery.
Koukal jsem, kolik lidi by pripadne potrebovalo rucne upravit pocet prispevku - a je jich hodne. Mozna bude pozdeji cas...
forest píše:Jak tak koukám dnes na fórum, tak už je to tu zas :lol:
Za celý dnešní den sem nikdo kromì mì nic nenapsal a to už je skoro 10 hodin :cry:
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Existujou i jiný fóra, kde sou pohodoví lidi a neřeší se hned všechno nadávkama. Nějak mě přešla chuť cokoliv sem psát, jak už sem včera říkal. Do půl hodiny to bylo v koši... :?. Nemyslím si že tu mejch pár "debilních" příspěvků bude někomu chybět. Nemyslete si že je to kvůli počtu příspěvků, to mě zas tak netrápí. Vadí mě způsob jakým se k danýmu problému staví administrátoři. Žádná diskuze, nic, prostě se to prohlásí za zbytečnost, udělá se to podle dejvídka a je pokoj. No asi nemá cenu se rozčilovat, ze svý pozice s tím nic moc nenadělám...
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Miras - myslim, ze mi trochu krivdis. Zeptej se foresta, jak jsme se o tomto problemu bavili - myslim, ze to bylo dost v klidu. Nemam problem se prizpusobit vetsine - proto jsem taky dal ty pocty prispevku nazpatek...byt je to pro mne nevyznamne tema. A ze jsem se tim problemem docela dlouho zabyval jsi asi prehledl. S forestem jsem na toto tema debatovali dost dlouho, spolecne badali na pricinou, zkouseli, instaloval jsem kvuli tomu i nejaky add-on atp. Taky muzu rict, ze se to na vykvajznu, protoze tu praci iplani se forem nikdo neoceni a veci kolem nikdo neoceni. Kdyby mel kazdy takovy pristup, tak uz tu nejsme.
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

2Honza: Mrzí mě že sis to vzal osobně a reagoval na to ty, zrovna na tebe to nebylo. Tvou práci oceňuju. Narážel sem především na projevy dejvídka. Nejsem tu dlouho, ale co sem zažil tak půlka jeho příspěvků je flamewar jak prase a to zrovna k pohodový atmosféře nepřispívá... Věřím že na chodu fóra jako takovýho ma obrovskej podíl, ale jeho vystupování není zkrátka podle mýho gusta.
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

No ja som nikoho z fora zatial osobne nestretol, ale pravdupovediac z dejvidkovych prispevkov mam pocit, ze je to inteligentny chlap ktory si ale nedava servitku na hubu a povie veci zostra a rovno do oci. Nemusi mat sice hned zasadne vo vsetkom pravdu (ale ved to nemusime mat nikto), ale clovek ma tu vyhodu ze vie na com pri diskusii s nim je, nie?

Myslim ze taky pristup je castokrat ovela produktivnejsi ako hrajkanie sa so slovickami, len clovek musi vnimat veci trosku relativne a nebrat hned vsetky prejavy uplne doslova, osobne a urazene. Zivot tiez nie je pericko, a myslim ze s nie naivnym pristupom aky vyzaduje aj zivot sam sa s dejvidkom da v pohode dobre diskutovat.

Mozno sa mylim, ale ja mam z toho celeho takyto osobny dojem.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Honza

Příspěvek od Honza »

Ano, ten popis docela souhlasi.
S dejvem jeden vi, na cem je a je na nej spoleh. Rovnou rekne co si mysli...alespon takovi jsem mel z neho pocit, kdyz jsme zasli na pivo.
Takovy pristup take ocenuji vice, nez chozeni kolem horke kase atp.

Myslim, ze dal to neni treba rozpytvavat...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Myslim, ze kdyby tu nebyly prispevky od Dejva, tak by toto forum bylo o hodne ochuzeno. Kdyz pise, vi o cem pise a clovek hned porozumi o co mu jde. Ja osobne moc ocenuji jeho prispevky. :) :) :)

Neodpustim si jeste jeden citat:

"Zivot je louka plna fialek, akonahle se pro jednu ohnes, hned te nekdo kopne do pr............" :) :) :)
Obrázek
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

A máme to tu zase :lol:
Přeju všem školákům a dovolenkářům aby si volno hezky užili :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Také jsem koukal, že to tu zatuhlo. Já asi nevytuhnu, neb letos na dovolenou nejedu, není s kým, boť slečna je v práci a sám...ikdyž, kdo ví...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Já se taky nikam nechystám, maximálně nějaká dovolená na baráku, ale to budu vždy kousek od PC :wink:
Opakuje se to tu ale každé prázdniny, takovéhle mrtvo a v podstatě si člověk alespoň trochu oddychne a je šas dohánět i nějaké resty :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Tak jsem se taky skoro lekl, jak skoro nikdo nepíše.

@ Higgi jen jeď i bez slečny - znáš ten vtip: Vůl, lišák a kanec jedou na dovolenou. Vůl si vzal manželku a všechny děti, lišák si sebou vzal milenku a kanec si nevzal vůbec nic se slovy: "Ona se nějaká sviňka vždycky najde".
Tak to jenom pro letní osvěžení.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Pepino65 píše: Tak to jenom pro letní osvěžení.
V tomto duchu asi vyrazíme,pokud se naše banda dohodne.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Zamčeno