Certifikaty

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Certifikát pro nováčky je fakt dobrý motivační nápad.
Ten melounovej jsem uvedl jen jako příklad, že by se mně zrovna na zdi asi houpal, nepsal jsem to jako minimální hranici :oops:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Jak se divam napadu plno, ale certifikat porad nikde :( kamarad se na to o vikendu dival (script) a rikal, ze to nebude problem.
Tak mi uz jen chybi certifikat ...
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

vzledem ktomu že se zde mic neděje ta dávám první grafický návrh. Na další upravy ale nemám tet pred koncem roku cas, takze sem nepiste ze je to blby (to vim uz davno tak je zbytecne to sem psat) ale upravte si to k vobrazu svemu
pre aplpha verze http://members.chello.cz/bfu/DIPLOM00.pdf
pre aplpha verze http://members.chello.cz/bfu/DIPLOM00.odt
EDIT00 ty loga projektu by mohli byt generovany specificky pro daneho uzivatele ale max 6 log
a obrazek v pozadi muze byt uplne jinej (treba ruzny podle vyse kreditu) ale asi to chce nejakej svetlej (kuli tisku) eventualne verzi bez obrazku v pozadi...
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Myslím že to vypadá moc dobře na to že je to první verze.
Některý loga jsou trochu deformovaná, raději by to chtělo jedno logo ubrat aby to vypadalo lépe.
S tím výběrem log pro daného počtáře nevím jestli to je realizovatelné, ale bylo by to asi to nejlepší řešení, jelikož třeba Honzovi jistě bude scházet logo CPDN :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Jedno logo uberu ale teď nemám měsíc čas kuli škole. Jestli někdo čas máte tak směle do editování/úplně nových návrhů.
skusil jsem jeste tohle
OO/PDF 0M5
este chci dat vedle skore 2 loga boinc ale hodim je tam as vecer as sezenu transparentni
Vyresit dinamicky generovany loga bude hodne tesky, ale bude to stale lehci nes 30 strankovej f l a m e o tom ktere projekty tam mají být.
edit00 sry byl tam blbej link na pdf
edit01 prvnich 5 loga jsem volil podle toho co pocitam a 6 je seti protoze se mi o pulnoci nechtelo nic jineho hledat :wink:
Naposledy upravil(a) azor666 dne čtv kvě 25, 2006 10:30 am, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Super, uz se tesim az budu doma a podivam se na certifikaty. No uvidime, zeptam se jestli by to byl problem generovat i loga projektu.
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Honza

Příspěvek od Honza »

Principielne bych tam daval loga oficialnich projektu - nebo beta, alpha, omega a podobne.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

>>Principielne bych tam daval loga oficialnich projektu
pouziti jen oficial log je samozdrejme ..tyhle sem tam narval jen aby tam něco bylo
U tehle verze mi ale šlo jen o celkový grafický "nápad"

Jde mi o to co vlastně tam má být napsaný kde to má být napsný jaký obrázek bude v pozadí kolik bude kde log...
detaily se vychytaji az u finalni verze.
To jsem jediný dko má nějaký návrch :?:

ps.: nemáte nekdo oficiální logo boinc ale průhledný :?:
CZ BOINC WIKI
Honza

Příspěvek od Honza »

Se na to snad o vikendu podivam...v utery mam ale ve skole zkousku, ktera je podminkou, aby me pustili ke statnicim, zitra musim delat prezentaci pro sefa, o vikedu saze budu lamat knizku (tentokrate uz ne o zmenach klimatu, ale o jaderne fuzi, coz je take trochu k tematice...LHC, Einstein, nebo hlavne leta stary a stare se vyvijecici Muon).

logo BOINC jsem si delal ve vektorech kvuli trickam a dalsim navrhum.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Honza: To by bylo super, ja mam tet taky skousky takze mi moc casu nezbyva.

este mne napadlo udelat to s logy vsech projektu http://members.chello.cz/bfu/DIPLOM02.pdf
(ty loga to chce srovnat najit original.... jde jen oto jestli ma cenu se touto verzi dal zabyvat)
CZ BOINC WIKI
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Ten DIPLOM02 je hrozně přeplácanej :?
A co takhle použít naše loga jednotlivých projektů hezky v řadě do spodního okraje?
http://www.boinc.cz/view.php?cisloclanku=2005012801
Zabraly by daleko méně místa a tak by se možná daly použít všechny, pokud by jsi použil pouze ty čtverečky.
Odpovědět