Jsou povolené podpisy? Ve FAQ jsem četl že nastavení je v profilu. Tam jsem našel jenom Vždy připojit můj podpis.
V ostatních fórech (na jiných serverech) jsem našel kolonku podpis pod zájmy. Ale tady ji prostě nevidím.
podpis?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Dejvidek (správce webu) nedávno změnil pravidla. Popis a odkaz na svůj web si nyní můžeš přidat až po napsání 10 příspěvků. A bohužel zapomněl toto pravidlo přidat do Pravidel fora.
Edit00: Tento nepopulární krok udělal z důvodu zamezení nájezdu spam botu na tohle fórum. více o tom je v tomto treádu.
EDIT01: konkrétnětento příspěvek
Lukáš
Dejvidek (správce webu) nedávno změnil pravidla. Popis a odkaz na svůj web si nyní můžeš přidat až po napsání 10 příspěvků. A bohužel zapomněl toto pravidlo přidat do Pravidel fora.
Edit00: Tento nepopulární krok udělal z důvodu zamezení nájezdu spam botu na tohle fórum. více o tom je v tomto treádu.
EDIT01: konkrétnětento příspěvek
Lukáš
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
azor666 má pravdu, chyba je na mojí straně. Omezil sem podpisy na lidi, kteří mají méně než 10 příspěvků, důvodem byly nájezdy reklamních botů. Snad se o víkendu dostanu k tomu, že toto odstraním, účinná ochrana proti botům je jiného rázu a zatím funguje.
Do pravidel sem to zatím dopsal. Díky za upozornění.
dejv
Do pravidel sem to zatím dopsal. Díky za upozornění.
dejv