Články o BOINC nebo DC

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
wert668
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wert668 »

To už jsem slyšel, jestli o to má někdo zájem :lol: mě to nenadchlo...
Kajulka2
Nováček

Příspěvek od Kajulka2 »

Tuším že 13.1.2006 vyšel v příloze Práva článek o Seti. Je v něm taky zmínka o tom, že Seti classic skončil a přešel pod BOINS. To není překlep, takhle to v těch novinách bylo. Naštěstí v závorce bylo vysvětlení zkratky, to už bylo dobře, tak snad zvídavý čtenář nebude na inetu hledat BOINS ale BOINC!
Kyong
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kyong »

Já jsem zase napsal zase jeden článek tady.

Jifox

Kdyby tam bylo něco špatně napsáno, tak napište a já to opravím.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Článek je sice strohý, popisuje jen tři z projektů bez uvedení že jich je na BOINC daleko více a má pár dalších mušek, ale nikdo nejsme dokonalý.
Důležitá je snaha o prezentaci BOINC i našeho týmu v rámci možností každého z nás a jak je vidět i členové kteří nejsou příliš aktivní na fóru si dokáží najít čas na přípravu podobného článku a jeho veřejnou prezentaci :Honza_clap

Chtěl bych tímto Kyonga pochválit za propagaci BOINC i našeho týmu a držím palce při prosazování článků i na dalších místech.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

2 forest: jak muzes rict, ze nikdo neni dokonaly, kdyz neznas me, a ani Boha ? :wink:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Zapomínáš že tebe trochu znám, ale s tím druhým jsem se ještě na ICQ nepotkal, to je pravda. :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

@ forest - cti pozorneji. Kyonga hned v uvodu pise, ze projektu pod BOINC je vice. "BOINC Je program, který provádí distribuované výpočty. Existuje spousta vědeckých projektů různých světových univerzit, či skupin vědců, kteří nemají zrovna hromady peněz pro nákup výpočetních center se superpočítači za miliony dolarů a právě takovýmto projektům BOINC pomáhá." Kdyby napsal, ze jim "muze pomoci" oznacuje BOINC jako potencial. On vsak pise, ze jim "pomaha", tj. je ve "sposte vedeckych projekty" aktivni jiz nyni. Slo by to formulovat lepe a jasneji, ale nelze trvdit, ze by to opominul. Chvalim, ze uvadi zdroj BOINCu a linky na jednotlive projekty. Tim, ze dava link na BOINC, je dalsi indicie toho, ze projektu je vice.

Ten clanek prestavuje BOINC ve 400 slovech vcetne odkazoveho aparatu, nez ve vic jak petinasobku. Internet je horke medium a tak je rozsah clanku primereny; TV spot by mel mit jeste mene slov, porad v radiu nebo tisteny clanek vice. Ano, propragace BOINC i jinych non-BOINC projektu je dulezita.

Radima chvalim za otevrenost pristupu ke kritice a navrhum na vylepseni. Nebude je zde opakovat - leccos plati, co jsem napsal v druhem threadu.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Neuvěřitelné práce Akose Fekete pro projekt E@H si všiml i časopis New Scientist. :Honza_clap :Honza_clap :Honza_clap
Sice je to jen krátký a obecný článek, ale alespoň něco.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Honza

Příspěvek od Honza »

Ano, vyborne.
V tistene verzi to mozna bude mit trochu odlisnou podobu, ale to se nechme prekvapit...
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak na Nově teď proběhla reportáž o projektu SETI, resp. o "poslouchání šumu z vesmíru" a jeho analýze. Slovo Boinc nezaznělo, efekt to má ale takový, že za minutu přišlo na web 100 lidí... :-)
dejv
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

No super, tak doufam, ze se i pridaji :D
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

pls nemate nekdo link kde to se to da stahnout ty stranky novy jsou na zabití
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

dejvidek píše:Tak na Nově teď proběhla reportáž o projektu SETI, resp. o "poslouchání šumu z vesmíru" a jeho analýze. Slovo Boinc nezaznělo, efekt to má ale takový, že za minutu přišlo na web 100 lidí... :-)
dejv
Co tam bylo? Jsem nic nepostrehl, nejakej Vikend? (ja se zrovna dival na Invasion Earth :) )
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Pořad "Víkend" není v archívu, jinak mnohem lepší stránky co se týče archívu má Nova než třeba Česká Televize, kde se dostat k pořadu je o nervy.
dejv
gallarr
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gallarr »

2 Azor666

Mám to nahraný, zítra to sestřihnu a hodím na net.
Odpovědět