Vtipy, fóry, srandičky :-)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No teraz neviem ci vtip spocival vo frazach alebo v neznalosti zemepisu:M1.LaN píše:Až budete cestovat do některých lákavých arabských zemí, například Sýrie, Saudské Arábie, Jemenu, Íránu, Libanonu a v neposlední řadě Afghánistánu či Pakistánu, popřípadě potkáte arabské přátele na našem území, určitě se vám bude hodit těchto několik frází v arabštině.
Afganistan, Iran ani Pakistan totiz nie su arabske krajiny a ani sa v nich nehovori arabsky...
Ako chlapec som prezil v jednej arabskej krajine dva roky zivota, arabsky trocha viem a mam ich kulturu rad, takze mi to strasne udrelo do oci..
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Honza: Herkules - o ano, pripomenul si mi stare casy blikajucich obrazoviek ala Merkur..
))
M1.LaN: no ten pocet zas nie je velky, je ich len desat, akurat v niektorych africkych a azijskych som proste pobudol "ponekud dele"
M1.LaN: no ten pocet zas nie je velky, je ich len desat, akurat v niektorych africkych a azijskych som proste pobudol "ponekud dele"
Podpis
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
@ Duro - "jen" deset, no pro me je to celkem dost ...
Byl jeden mladý muž a chtel být slavným básníkem. "Chci, aby má díla cetl celý svet, aby lidé pri ctení propadali emocím, aby kriceli, plakali, rudli vzteky a dupali a nikdy nezapomeli, co cetli." Jeho prání se splnilo. Píše v Redmondu chybové hlášky pro Microsoft.
Byl jeden mladý muž a chtel být slavným básníkem. "Chci, aby má díla cetl celý svet, aby lidé pri ctení propadali emocím, aby kriceli, plakali, rudli vzteky a dupali a nikdy nezapomeli, co cetli." Jeho prání se splnilo. Píše v Redmondu chybové hlášky pro Microsoft.
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Perlicky ze slohu:
Byla nadosmrti mrtvá.
Zdědil po matce vážnou chorobu, kterou nevýslovně miloval.
Hyena půl zdraví.
Rybník je tak hluboký, že uprostřed nestačí ani můj natažený otec.
Viděl jsem babičku v rozhlasových novinách v televizi.
Usekali jim ruce a nohy a vyhnali je ze zámku.
Úsloví: "Doma jim to klape", znamená, že jim to doma bouchá.

Byla nadosmrti mrtvá.
Zdědil po matce vážnou chorobu, kterou nevýslovně miloval.
Hyena půl zdraví.
Rybník je tak hluboký, že uprostřed nestačí ani můj natažený otec.
Viděl jsem babičku v rozhlasových novinách v televizi.
Usekali jim ruce a nohy a vyhnali je ze zámku.
Úsloví: "Doma jim to klape", znamená, že jim to doma bouchá.
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Bača potřebuje oplotit co největší pastvinu s co nejmenším množstvím pletiva. Úkol má vyřešit inženýr, fyzik a matematik.
INÝENÝR: udělá plot do kruhu a prohlásí: Tohle je nejefektivnější řešení.
FYZIK:postaví plot rovně a prohlásí: Považujme pletivo za ideální a nekonečně dlouhé.
MATEMATIK: co nejtěsněji se zamotá do pletiva, a prohlásí: JSEM VENKU.
FYZIK:postaví plot rovně a prohlásí: Považujme pletivo za ideální a nekonečně dlouhé.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
azor666 píše:Bača potřebuje oplotit co největší pastvinu s co nejmenším množstvím pletiva. Úkol má vyřešit inženýr, fyzik a matematik.
Podpis
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Pak už znám akorát ten, jak stejná trojice hasí požár v hotelovém pokoji.Duro Kotulic Bunta píše:azor666 píše:Bača potřebuje oplotit co největší pastvinu s co nejmenším množstvím pletiva. Úkol má vyřešit inženýr, fyzik a matematik...tak toto ma veru rozosmialo.
Ubytuje se inženýr v hotelu, uprostřed noci se probudí a zjistí že hoří. Popadne hasící přístroj a oheň duchapřítomně uhasí.
Druhý den tam spí fyzik, probudí se, zjistí, že hoří, podívá co hoří, spočítá kolik tepla oheň produkuje, kolik bude potřeba vody a jakým způsobem má být do ohně nalita a oheň uhasí.
Třetí den se ubytuje matematik. Probudí se zjistí, že hoří, neváhá vezme tužku a papír, sestaví diferenciální rovnice popisující chování ohně,
dokáže že řešení existuje a jde v klidu spát.
ps.: docela dostal mně popis usera Siegfried na stardust fóru:
WANTED:
Dead or Alive
^-^
( ^ )
Schroedinger's Cat
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Tak toto je ovšem prvotřídní fyzikální vtípek, neznalý člověk jen tak nepochopíazor666 píše:ps.: docela dostal mně popis usera Siegfried na stardust fóru:
WANTED:
Dead or Alive
^-^
( ^ )
Schroedinger's Cat