EDIT: Už mi i BS jede
BOINCStudio
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Teoreticky (nezkouseno):Honasss píše:Nìjak nemùžu pøijít na to jak spouštìt BS abych nemusel pøedem spustit BoincMan.
v BS klikni na Settings dane masiny. Pokud mas vyplnenu Install Path, mohl by ti chodit Exec mode (Service onyl, Hidden Console a Console).
a. Service je jasny, ale evidentne ne tvuj pripad
b. Hidden Console je to, co dela standardni magor - pusti core schovany
c. Console je to, kdyz BOINC core pustis rucne....a potom ti BS bude chodit.
a. asi nechces, c. bude chodit, ale otravovat okno boinc core, jehoz vypis stejne v BS mas, takze se pokus o b.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Tak toto je vynikajuca vlastnost, ktoru oceni podla mna vela uzivatelov a ktora sa na forach velmi velakrat preberala.Honza píše:Dalsi vychytavka BS, ktera predci ostatni verze BOINC core vcetne truxova, je limitovani zatizeni CPU. Proste hodite, ze ho chcete vytezovat trebs jenom na 60% a okazmite dojde ke zmene.
Neni treba zadnych dalsich udelat a premlouvat je, aby chodila zrovna s vasim procesorem.
Napr. ja doma na notebooku (Celeron 2.8 GHz) neratam, preroze notas to nestiha efektivne chladit, lepsie povedane ventilator ide naplno co vydava prilis intenzivny zvuk.
Touto vychytavkou by sa to mohlo dat pekne regulovat.
Som milo prekvapeny BoincStudiom.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
To ja take. Jenom cekam na moment, az me zase budou propirat, ze neco tlacimDuro Kotulic Bunta píše:Som milo prekvapeny BoincStudiom.
A ze treba protezuju CPDN v neprospech SETI, ackoli o SETI tady asi informuji z ostanich prispevovatelu nejvic...o skalnich priznickych sumu nemluve. Spise mi prijde, ze priznivcum chaosu ted davam malo info, ackoli se na CPDN stale neco deje...
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

Prosím, nekamenujte mě za následující dotaz, ale nemám moc času se tomu věnovat a po přečtení této větve diskuse tomu moc nerozumím. Běží mi opt. BOINC 5.2.13tx36 Truxe a seti 4.11 od Crun3che. Nerad bych do toho zasahoval, protože mi všechno počítá bez problémů, ale jestli jsem to dobře pochopil, pro používání BS musím přepsat mého Boinc clienta i Boinc managera tím staženým s BS, jinak to nespolupracuje. Ano či ne? Děkuji.

-
[Jilem]Karell
- Začatečník

-
Ales Kroutil
- Nováček
Nestahuje se nová práce
Zdravím,
po instalaci BoincStudia se mi přestaly stahovat nové jednotky. "Funguje" to tak na Windows i Linuxu. Po "Downgrade" na 5.3.12tx36 se zásoba jednotek hned stáhla. Nevíte někdo, co by mohl být za problém?
A.K.
po instalaci BoincStudia se mi přestaly stahovat nové jednotky. "Funguje" to tak na Windows i Linuxu. Po "Downgrade" na 5.3.12tx36 se zásoba jednotek hned stáhla. Nevíte někdo, co by mohl být za problém?
A.K.
-
Ales Kroutil
- Nováček
To má asi divoké sny, protože doma se Predictor počítá asi hodinu a přesto si další jednotku stáhne až teprve, když se ta předchozí dopočítá (zásobu mám nastavenou na jeden den).vejpuste píše:2 Ales Kroutil : Truxovo boinc core ma korekci odhadu podle skutecneho casu, takze si ziskava praci na plnou zasobu.
Oproti tomu jina jadra maji odhady nadhodnocene, takze se jim zda, ze se zasoba nestihne zpracovat. Proto si dalsi nestahujou.
Libor
A.K.