dejv
Prohlížeč Opera
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Howard: Byl sem a sem stále proti tomu, aby upgradoval trouba co si pak stěžuje, že něco nejde, počítám s tím, že devítka je určená k testování a můžou s ní být problémy, jako že s jedním buildem byl problém se stabilitou, u dalšího se nezobrazovaly korektně zprávy přes RSS.
2Mates77: FireFox už nepoužívám, není důvod abych ho používal. Opera je na mém compu rychlejší, vybavenější, má více funkcí.
dejv
2Mates77: FireFox už nepoužívám, není důvod abych ho používal. Opera je na mém compu rychlejší, vybavenější, má více funkcí.
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Od loňského září (?, tak nějak no) je Opera zdarma pro všechny a to bez banneru či textové reklamy, takže tohle je v pohodě.
Ofiko verze 8.54 - v češtině 3.8MB
Neofiko verze 9 (build 8348) - v angličtině, osobně mi funguje bez problémů, čeština se dá do ní "naroubovat", ale není přeloženo vše.
dejv
Neofiko verze 9 (build 8348) - v angličtině, osobně mi funguje bez problémů, čeština se dá do ní "naroubovat", ale není přeloženo vše.
dejv
- Mates77
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Díkes, já to tedy prubnudejvidek píše:Od loňského září (?, tak nějak no) je Opera zdarma pro všechny a to bez banneru či textové reklamy, takže tohle je v pohodě.
dejv
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Mohu také doporučit "stable" Operu 9 TP2, aneb build 8212. Před tím jsem zkoušel různé bety, ale bylo s tím více problémů, než užitku... Pokud Ti bude něco vadit v té nej betě 8348, tak zkus ještě tento TP2 buildMates77 píše:2dejvidek: já jsem Operu používal, už je to dávno myslím, že byli nějaké různé verze (jako, že tam byla reklama a nebyla reklama atd.) a nějak moc mne nezaujala, ale možná bych jí zkusil znova. Můžeš mi doporučit nějakou opravdu funkční verzi?
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Necroman: Jen bych to drobet upřesnil, žádná stable verze 9 neexistuje. Ofiko (a tedy stable) verzí je verze 8.54. Existuje jen beta verze devítky a pokud se tu bavíme u buildu 8031, 8212, 8219, 8225, 8333 či 8348 tak věz, že to je Opera 9 a její jednotlivé buildy
Ony totiž nové verze Opery nyní vycházejí každý týden, včetně changelogu 
dejv
dejv
- Mates77
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Díky moc. Nainstaloval jsem build 8348 je to stabilní, vše funguje, ale pořád mi připadá, že Firefox je rychlejší. Uvidím časem až si to ošahám, jako hlavní browser, ale mám pořád Firefox.Necroman píše:Mohu také doporučit "stable" Operu 9 TP2, aneb build 8212. Před tím jsem zkoušel různé bety, ale bylo s tím více problémů, než užitku... Pokud Ti bude něco vadit v té nej betě 8348, tak zkus ještě tento TP2 buildMates77 píše:2dejvidek: já jsem Operu používal, už je to dávno myslím, že byli nějaké různé verze (jako, že tam byla reklama a nebyla reklama atd.) a nějak moc mne nezaujala, ale možná bych jí zkusil znova. Můžeš mi doporučit nějakou opravdu funkční verzi?.
Ted uz je snad opravdovy weekly build s cislem 8359. Predevsim opravy bugy a crashu...
-
[Jilem]Karell
- Začatečník