Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
A počítá pod jiným Nickem, nebo už vůbec?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Libor+JVc: podle http://cnt.wz.cz/ jiz tuto hranici prekonal 
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jůůůůů mám takového lítání a práce na baráku, že jsem si překročení melounku všimnul až nyní když jsem se prokousal k tomuto threadu
Poslední dobou nestíhám ani číst fórum, ale tohle mně opravdu potěšilo. Děkuji za všechny gratulace, je to opravdu bájná hranice
Poslední dobou nestíhám ani číst fórum, ale tohle mně opravdu potěšilo. Děkuji za všechny gratulace, je to opravdu bájná hranice
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že opravdu jenom 14 lidiček u nás v republice má víc jak meloun. Pokud uvážím že pouze jeden PC mně jede non-stop doma (teprve 9 měsíců) a k tomu jenom pár kancelářských 8h v pracovní dny, tak až tak nepřekonatelná hranice to není a dost se divím, že nás je tak málo. Já ale melounu dosáhnul hlavně díky stálému výkonu který pomaličku za ty skoro dva roky narůstá, takže určitě mě časem spousta lidí přeskočí, kteří se zapojili teprve třeba před rokem, protože nějaký extra výkon opravdu nemám.
foreste, neni to nic proti tobe, tvemu minitymu nebo nekomu, ale reknu to bez obalu (viz take muj posledni prispevek k BOINC optimalizacim).
Kredit se lisi o desitky procent podle toho, co za projekt pocitas. Neni to tedy jenom tvoji pekne vytunenou masinou, o kterou tak pecujes a staras se, aby pokud mozno nikdy nezahalela a pocitala efektivne (optimalizace). Kdyby jsi pocital treba pouze CPDN, budes mozna nekde na 3/4 melounu nebo jeste min - pokud by ti modely na OC moc nepadaly.
To je moje obecna kritika vuci soucasnemu systemu kreditu, ne vuci jednotlivym userum, kteri se podle treba toho, jak system funguje, nejak zaridi.
Proto rikam, ze kredit nebo nejaky milnik lze sice hezky vycislit, ale sotva nejak dobre srovnat a ve vysledku to zase az tak moc nerika
Je to spise psychologicka hranice - asi podobne, jako kdyz se urci, ze po prekroceni hranice 400 ppm CO2 v atmosfere bude zle.
Davam tomu tedy vyznam psychologicky, ne jako ukazatel toho, kolik clovek (nebo mini/tym) spocital.
Kredit se lisi o desitky procent podle toho, co za projekt pocitas. Neni to tedy jenom tvoji pekne vytunenou masinou, o kterou tak pecujes a staras se, aby pokud mozno nikdy nezahalela a pocitala efektivne (optimalizace). Kdyby jsi pocital treba pouze CPDN, budes mozna nekde na 3/4 melounu nebo jeste min - pokud by ti modely na OC moc nepadaly.
To je moje obecna kritika vuci soucasnemu systemu kreditu, ne vuci jednotlivym userum, kteri se podle treba toho, jak system funguje, nejak zaridi.
Proto rikam, ze kredit nebo nejaky milnik lze sice hezky vycislit, ale sotva nejak dobre srovnat a ve vysledku to zase az tak moc nerika
Je to spise psychologicka hranice - asi podobne, jako kdyz se urci, ze po prekroceni hranice 400 ppm CO2 v atmosfere bude zle.
Davam tomu tedy vyznam psychologicky, ne jako ukazatel toho, kolik clovek (nebo mini/tym) spocital.