Povodně 2006
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Povodně 2006
Tak je to tu zase, v Praze máme druhý povodňový stupeň, čeká se desetiletá voda a kdo ví, kam to až dojde.
Zajímavé zpravodajství, v současné době poněkud smutné, je zde.
Zajímavé zpravodajství, v současné době poněkud smutné, je zde.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Povodně 2006
Rád vidím, že někdo chválí naši práci, jinak univerzální rozcestník s dalšími informacemi najdete na portále vodaNecroman píše:Zajímavé zpravodajství, v současné době poněkud smutné, je zde.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Nejaky divny se mi zda. Kdyz dam vychodni Cechy, tak mi ukazuje na Labi 3x stupen 3 (Melnik, Litomerice, Usti) a kdyz dam severni Cechy, tak to neukaze jedinej 3ti stupen.Necroman píše:Zajímavé zpravodajství, v současné době poněkud smutné, je zde.
Edit: jak nekdo muze odpovedet na vsechny tri otazky ano, kdyz je jedna "Žijeme daleko od vody" a jina "Bydlíme u řeky" ?
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Vysvětlení je zcela prosté Watsone, ty "východní Čechy" nejsou východní Čechy, ale přehled stanic ve správě Povodí Labe s.p., které jak možná někdo z Vás nevíbetr píše:Nejaky divny se mi zda. Kdyz dam vychodni Cechy, tak mi ukazuje na Labi 3x stupen 3 (Melnik, Litomerice, Usti) a kdyz dam severni Cechy, tak to neukaze jedinej 3ti stupen.
Pro zjednodušení výkladu vynechávám detaily o územích spadajících hydrologicky do povodí řeky Odry, které se v územní působnosti obou zmiňovaných státních podniků též nacházejí.
Máte ještě nějakou otázku Watsone?
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Diky Sherlocku za vysvetleni, jen mi prislo divny ze kdyz kliknu na nejaky uzemi, tak mi to nezobrazi nektere stavy vody na tom uzemi, ktere to zobrazi, kdyz kliknu na uzemi vedlejsi.LiborA píše:Máte ještě nějakou otázku Watsone?
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Vaší práci? Jsi (spolu)autorem těch stránek?LiborA píše:Rád vidím, že někdo chválí naši práci, jinak univerzální rozcestník s dalšími informacemi najdete na portále vodaNecroman píše:Zajímavé zpravodajství, v současné době poněkud smutné, je zde.
Jinak, jaké byste tedy navrhli otázky do hlasování, rád to změním
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co treba, bydlim u reky, ale nebojim se jiNecroman píše:Jinak, jaké byste tedy navrhli otázky do hlasování, rád to změním.
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ne tech strankach nasel i nas Hledejte Ivancice-Jihlava no vsak uvidite ...
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...