To mě napadlo hned na začátku, ale nepovedlo se. Jestli víš jak konkrétně na to... možná jsem někde něco podcenil.Honza píše:A neslo by to proste v Tools/Preferences/Advanced/Programs prenastavit, ze na IRC se ma pouzivat neco jineho
Prohlížeč Opera
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Toz classic instalator misto MSI verzi (to je tech 300 kb navic) se mi nainstaloval v pohode a Opera 8303 bezi.
S tim MSI instalatorem jsem to dneska zladl ve skole na cistou instalaci na flasku.
btw, nevite jak nastavit operu jako 'mobile' profil aby bezela dobre z flashky a co nejmene zapisovala (o disk cache vim).
S tim MSI instalatorem jsem to dneska zladl ve skole na cistou instalaci na flasku.
btw, nevite jak nastavit operu jako 'mobile' profil aby bezela dobre z flashky a co nejmene zapisovala (o disk cache vim).
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Vsimli jste si take te (doufam, ze) novinky v Opere 9, posledni dva buildy umoznuji kdekoliv Drag-and-drop pretahovani textu, takze treba kdyz ted pisu prispevek, staci neco oznacit, drapnout to a polozit to jinam, jak ve Wordu... IMHO super ficura 
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
RE:
Blokovani reklam je sikovna vec, ale je to defakto jen nadstavba puvodniho systemu se souborem filter.ini... Navic, v teto nove podobe to casto blokuje vice, nez by melo. Delsi dobu jsem treba bojoval s filtrem tak, aby mi umoznoval zobrazovat stranky o pripojeni ADSL... filtru vadilo sluvko "ads" v nazvech stranky a obrazkuHonza píše:Drag-n-drop mam asi vypnute.
Ale co mne vice oslovilo je Block content, takze jsou pohodlne blokovat napriklad divoke podpisy a ucinit tak forum pouzitelnych - narazim spise na BS forum nebo SETI a ne tady; tady uz lidi v tomhle ohledu dostali rozum.
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsem si vsiml pred 3 dny
jedne zajimave funkce (nyni mam 8.53) a tim je drzenim pravyho mysitka a zaroven otaceni kolecka. Pokud mate vice otevrenych stranek ,tak mezi nimi rolujete coz usetri opet trosku casu (bohuzel nemam ted verzi 9, takze netusim zda tato funkce je tez v ni implementovana) . Kazdopadne hodne dlouhou dobu vyuzivam i vzajemny kliky praveho a leveho mysitka , to ma zas funkce vpred a navrat webove stranky. Kdyz tuto funkci pouzijete u zalozkach, tak to ma funkci rozbalit podadresare zalozek a uzavreni
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Ty hele, tato funkce byla uz i v Opere 6® Radim ... ® píše:Jsem si vsiml pred 3 dnyjedne zajimave funkce (nyni mam 8.53) a tim je drzenim pravyho mysitka a zaroven otaceni kolecka. Pokud mate vice otevrenych stranek ,tak mezi nimi rolujete coz usetri opet trosku casu (bohuzel nemam ted verzi 9, takze netusim zda tato funkce je tez v ni implementovana) .
A tohle uz bylo v 7® Radim ... ® píše:Kazdopadne hodne dlouhou dobu vyuzivam i vzajemny kliky praveho a leveho mysitka , to ma zas funkce vpred a navrat webove stranky. Kdyz tuto funkci pouzijete u zalozkach, tak to ma funkci rozbalit podadresare zalozek a uzavreni![]()
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: