Mám takový možná hloupý dotaz, ale není mi zcela jasný následující rozdíl:
Za spočtené jednotky do 12.3.2006 do cca 14 hod bylo požadován cca 1/2 kreditu jako za jednotky po tomto datu, přitom časy jsou víceméně shodné.
viz http://einstein.phys.uwm.edu/results.ph ... &offset=20
Možná to může být z důvodů calibrace v truxově klientovy (tx36), ale mám takový pocit, že mi vždycky stejně vyhodí hlášku "CC calibration: blocked [negative calibration limit]"
To by mne fakt zajímalo v čem to vězí.
Rozdílná výše požadování kreditu?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
asi to mam tohle je hlavička těch jednotek, kde máš "plný počet"
<core_client_version>5.3.12.tx36</core_client_version>
<stderr_txt>
a zde těch předešlých
<real_cpu_time>10929</real_cpu_time>
<corrected_cpu_time>10595</corrected_cpu_time>
<corrected_Mfpops>2098.9</corrected_Mfpops>
<stderr_txt>
té kalibraci trvá docela dlouho než se ustálí (po optimalizaci).
Vypadá to, že klient zpočátku kalibroval, a jak postupně klesal CC dolu tak kalibraci zablokoval a začal dávat kredit podle normálního hodnoceni.
[Edit] nevíte někdo jak odstranit //nastavit na menší hodnotu// blokování kalibrace? Šlo by to jen nějak jednoduše vynecháním jedné podmínky v kódu, nebo je to složitější?
<stderr_txt>
a zde těch předešlých
<real_cpu_time>10929</real_cpu_time>
<corrected_cpu_time>10595</corrected_cpu_time>
<corrected_Mfpops>2098.9</corrected_Mfpops>
<stderr_txt>
té kalibraci trvá docela dlouho než se ustálí (po optimalizaci).
Vypadá to, že klient zpočátku kalibroval, a jak postupně klesal CC dolu tak kalibraci zablokoval a začal dávat kredit podle normálního hodnoceni.
[Edit] nevíte někdo jak odstranit //nastavit na menší hodnotu// blokování kalibrace? Šlo by to jen nějak jednoduše vynecháním jedné podmínky v kódu, nebo je to složitější?
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Honasss
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2LiborA: Dělá mi to taky. Mám pocit, že ten vyšší CC je od té doby co jsem nasadil optimalizaci A36 (C37). I když je mi to divné, protože s kratším časem výpočtu by měl být i nižší požadovaný kredit. Asi to bude nějak souviset s tx - kalibrací.
Kalibraci už mám taky delší dobu blokovanou, ale přesto myslím že tx-klient posílá apsoň vylepšené benchmarky.
Kalibraci už mám taky delší dobu blokovanou, ale přesto myslím že tx-klient posílá apsoň vylepšené benchmarky.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Ja mnel tento problem na uFluids, nejhorsi na tom bylo, ze jsem nedokazal dat dohromady vysledky na webu s logem klienta. pripadalo mi to jako by se jednalo o dva odlisne pocitace. psal jsem to uz tady ale k nicemu jsme se nedostaly.
skoda ze Trux odesel z fora

skoda ze Trux odesel z fora
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Libore, myslim, ze je to vlastnost kalibrace - chvilku trva, nez se to usadi. Nekdy pozaduje mene - jako v tvem pripade, nekdy vice - jako u azora. A kdyz se zmeni aplikace, resp. delka vypoctu, tak se to musi znovu usadit.
@ Honass - a ironicky lze dodat - bude hur
Jo, skoda vice lidi...mysleli to dobre a mysleli to vazne - a jak a proc to tak dopadlo kazdy nejak vidime.
@ Honass - a ironicky lze dodat - bude hur