Ta plazmova gula po domacky je fajn, len ma nevyhodu ze dizajn nevyzera zrovna ohurujuco a takisto nemozes si vybrat farbu pretoze nemozes zmenit obsah ziarovkyJVc píše:Ta adresa na tu plazma kouli je zde ma tam jeste mnoho dalsich zajimavych navodu treba Miniaturní Teslův transformátor a mnoho dalsiho.
2Duro: nejlepsi Japonsky hodiny jsou snad tyto digitalni
A tie "digitalne" japonske hodiny mi pripomenuli jeden stary cesky vecernickovy serial, len som zabudol ako sa to volalo, islo o maliara ktory si nakreslil dievcatko a hrany serial bol doplneny podobnymi "rychlokresliacimi" scenkami ked maliar primalovaval svojej rozpravkovej postave rozne sceny ci dalsie postavicky a tak. Vsetko sa to odohravalo v horach kde maliar byval, len hlava derava mam to na jazyku ale neviem si spomenut na ziadne meno/detail. Ten japonec asi pozeral ten vecernicek..
Btw, viete o tom, ze vecernicek "Krtek" je v japonsku v poslednej dobe velmi popularny? Vysokoskolaci v japonsku ho maju napaleny na DVDckach, dokonca priamo tuto moj kolega mi to doniesol ze ci to poznam ked som z ceskoslovenska - my mame v ceskoslovensku japonske manga a cyberpunkove japonske veci typu "ghost in te shell" a japonci maju Krtka!
Krtek v japonsku