Nové jednotky - nechodí
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Nové jednotky - nechodí
Nazdárek. Mám takový problém, který nevím, čím je způsoben. Momentálně mám rozdělenou prácí SETI, Einstein, LHC ... Jelikož nebyly jednotky na LHC, tak mi stále pracoval SETI a Einstein. Teď po vypuštění jednotek ale stále jeden jen SETI a Einstein a LHC nic nestahuje i když dám "Update" ... Nějaký nápad, v čem by mohla být záludnost?
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Existuje lepší způsob. Pozastavit všechny výpočty, vypnout BOINC. Pak se vrhnout na soubor client_state.xml. Zaměřte se na:
<short_term_debt>1059.270098</short_term_debt>
<long_term_debt>35644.747286</long_term_debt>
Čísla budete mít pochopitelně jiná, než já. Všechno změňte na 0. Pak stačí smazat soubor client_state_prev.xml, pustit BOiNC a mělo by to fachčit.
<short_term_debt>1059.270098</short_term_debt>
<long_term_debt>35644.747286</long_term_debt>
Čísla budete mít pochopitelně jiná, než já. Všechno změňte na 0. Pak stačí smazat soubor client_state_prev.xml, pustit BOiNC a mělo by to fachčit.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že si asi tvého nového klienta vrazím do systému...trux píše:To nepotrebujes delat rucne - dluhy se daji vynulovat velmi jednoduse pomoci parametru -reset_debts v mem novem klientu. Stopni BOINC, spust boinc.exe -reset_debts a je po ftakach. Funguje jen jednorazove (tzn. nebude ty dluhy nulovat porad, ale jen pokud to stejnym zpusobem spustis znova)
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.