Nové jednotky - nechodí

Fórum o projektu Large Hadron Collider

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
PeZ
Nováček

Nové jednotky - nechodí

Příspěvek od PeZ »

Nazdárek. Mám takový problém, který nevím, čím je způsoben. Momentálně mám rozdělenou prácí SETI, Einstein, LHC ... Jelikož nebyly jednotky na LHC, tak mi stále pracoval SETI a Einstein. Teď po vypuštění jednotek ale stále jeden jen SETI a Einstein a LHC nic nestahuje i když dám "Update" ... Nějaký nápad, v čem by mohla být záludnost?
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

možná teď nechce stáhnout WU protože máš stáhnutých dost ze seti a einsteina a comp by je nestihl spočítat do dead line
Obrázek
PeZ
Nováček

Příspěvek od PeZ »

Díky, ale to jsem si bohužel myslel včera, ale od té doby to již stáhlo jedno SETI a jednoho Einsteina. LHC stále nic ... Takže předpokládám ještě jinou záludnost.
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

nevím v takových případech mě osobně pomohl reset projektu ale není to 100% ale za zkoušku nic nedáš
Obrázek
PeZ
Nováček

Příspěvek od PeZ »

Bohuzel ani reset nepomohl, tak jsem pouzil drsnou metodu. Smazal projekt uplne a znovu se pripojil, coz pomohlo a uz pocitam ...
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

no co na to říci co nejde silou jde větší silou
Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Existuje lepší způsob. Pozastavit všechny výpočty, vypnout BOINC. Pak se vrhnout na soubor client_state.xml. Zaměřte se na:
<short_term_debt>1059.270098</short_term_debt>
<long_term_debt>35644.747286</long_term_debt>

Čísla budete mít pochopitelně jiná, než já. Všechno změňte na 0. Pak stačí smazat soubor client_state_prev.xml, pustit BOiNC a mělo by to fachčit.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

To nepotrebujes delat rucne - dluhy se daji vynulovat velmi jednoduse pomoci parametru -reset_debts v mem novem klientu. Stopni BOINC, spust boinc.exe -reset_debts a je po ftakach. Funguje jen jednorazove (tzn. nebude ty dluhy nulovat porad, ale jen pokud to stejnym zpusobem spustis znova)
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

trux píše:To nepotrebujes delat rucne - dluhy se daji vynulovat velmi jednoduse pomoci parametru -reset_debts v mem novem klientu. Stopni BOINC, spust boinc.exe -reset_debts a je po ftakach. Funguje jen jednorazove (tzn. nebude ty dluhy nulovat porad, ale jen pokud to stejnym zpusobem spustis znova)
Tak koukám, že si asi tvého nového klienta vrazím do systému...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Odpovědět