Boinc 5.x a přenos na PC bez internetu

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

UFO-Nec píše:...Ale je to jen 2,4GHZ a hlavně CPU-Z mi vypsal (i když to mlelo něco o nějakej chybách), že má jen 512KB cache, já myslel, že Xeony maj 2GB,...
Ne hele, 2GB cache nemají žádný modely Intelu :lol:. Nezkoumal sem to nijak do hloubky, nicméně těch 512kB je nejspíš pravdivejch.

K tej síti. Jak Honza už pověděl, v 5.3.6 je bug. Nicméně řešení je několik. V první řadě můžeš bez problémů nasadit aktuální oficiální 5.2.13. Pokud se nepletu, tak na tý mašině běží jen CPDN, takže ať děláš co děláš, kredit dostaneš za spočítanej model vždycky stejnej. Že je tam nějakej benchmark a že ti to ukazuje jakousi odhadovanou dobu výpočtu ti může bejt prakticky putna. Pokud z nějakýho důvodu chceš boinc optimalizovat, použij truxovu 5.3.2.tx7. Zakázání přístupu k síti tam funguje korektně. Ale upřímně používat truxovu optimalizaci má u CPDN význam jen a pouze tehdy, pokud využíváš některou z modifikací (port, priority, ...)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Miras píše:
UFO-Nec píše:...Ale je to jen 2,4GHZ a hlavně CPU-Z mi vypsal (i když to mlelo něco o nějakej chybách), že má jen 512KB cache, já myslel, že Xeony maj 2GB,...
Ne hele, 2GB cache nemají žádný modely Intelu :lol:. Nezkoumal sem to nijak do hloubky, nicméně těch 512kB je nejspíš pravdivejch.
Tak to jsi trochu zaspal ne?
2MB Cacha mají i novější Prescotty a Xeony jdou koupit i se 4Mb Cache :wink:
Bohužel starší modely mají i pouze 512Kb, takže je možné že má UFO-Nec zrovna jeden z nich.
Také dvoujádrové intely mají 2MB Cahce.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Ten bug s nefungujicim zakazem pristupu k siti uz v soucasne verzi 5.3.8 opravili. Mam uz z toho taky novou svoji verzi, ale jeste jsem ji nedotestoval, snad bude k dispozici do konce tydne
UFO-Nec
Nováček

Příspěvek od UFO-Nec »

Ty 2GB byl samozřejmě překlep :-) myslel jsem 2MB, ale byl by to hukot :lol:

No já bych 5.3.2 použil, ale to bych to zas musel přenést domů, přeinstalovat a zase odnést, nebo použít zálohu co mám doma ze včera, ale to bych přišel o den výpočtu. Nebo když je to podobná verze, tj.5.3.x, stačí překopírovat jen klienta?
Obrázek
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Jo, boinc.exe staci
UFO-Nec
Nováček

Příspěvek od UFO-Nec »

Ok, díky za info
Obrázek