Jakou hudbu poslouchate ???

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

jakou hudbu poslouchame?

Příspěvek od jeytee »

Mno jakozto "rádoby" :) Dj (pouze vinyl) ,trochu hraju,trochu skladam...takze posloucham vicemene elektroniku,a hraju House a Techno..s prvky breaku az trance(ten ale jen minimalne).Nebudu tu vypisovat svuj dj profil (odkaz na nej si najdete na mem BOINC profilu,nebo primo na www.djshop.cz )
Jinak kdyz uz mam cas neco poslouchat,tak posloucham sve nove desky,dj sety (ceskych i zahranicnich djs), a hojne brouzdam po ceskych i svetovych dj storech.

Posledni dobou jedu na vecech od: Angella & Ingrossa + jejich remixech (Yeah, 49 percent, 82-83, groove in u, say hello..etc) ..podle mne to jsou ted momentalne nejlepsi producenti a remixeri na svete!
Dalsi oblibeny je AXWELL ..at uz jeho remix "Hard to beat" od HARD-Fi,nebo oblibene "Feel The Vibe", a vlastne se i podilel na remixu Svedskych
ROYKSOPP - "49 percent".
Potom je cela rada producentu a kapel jako: Deep Dish,Stereo MCs,Shapeshifters,Daft Punk,Roger Sanchez,Erick Morillo,CHO CHO Romero,Layo & Buschwacka,Underworld,Chemical Brothers.....etc & etc ... :D
Z techno producentu jasne vede Leandro Gamez - techno uz sice moc nehraju,ale kdyz nekde zahlednu novou vec od Leandra...tak proste neodolam:o)
Ale nedavno mne zaujala i ceska dvojice SOUTHEAST - se svym latinsko-americkym trackem "Brazilian Heat"..je to sice tak trosku odrhovacka...ale velmi prijemna.
A urcite rad podporim DOBROU ceskou hudbu:o) VOndrackovou fakt NE :roll: :D
hoj 8)
Naposledy upravil(a) jeytee dne pát lis 25, 2005 12:32 pm, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

@ jeytee, super. Urcite je tady vice lidi, kteri uvitaji nejaky link na dobrou hudbu, byt to bude "jen" mp3 nebo ogg.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Re: jakou hudbu poslouchame?

Příspěvek od dejvidek »

jeytee píše:......Roger Sanchez,Layo & Buschwacka,Underworld,Chemical Brothers....[/b].....etc & etc ... :D
Roger Sanchez - má super sety, génius, škoda že sem ho zatím neslyšel na živo.
Layo&Bushwacka - slyšel sem na Creamfields, neuvěřitelné, super.
Underworld - zažil sem taky na Creamfields, nepopsatelný zážitek, chtěl bych je slyšet znovu.
Chemical Brothers - tyhle blázny sem zažil u Proboškých jezer, masakr.
Fakt není nad to, zažít to live. :)
dejv
jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeytee »

to Honza: mno asi sem nebudu zadavat odkazy na mp3/ogg...to bychom museli vytvorit novou sekci....a staci si prece jen vyhledat ruzne torrent stranky, a tam je toho "na dozivoti" :D Ja vam muzu maximalne nekde uploadnout svy dj sety,nebo svoje "radoby" hudebni vytvory....ovsem,nejsem zadnej Buschwacka...takze ani sety,ani moje skladby nejsou bez chyb :roll: 8) :lol:

to dejvidek: Sancheze jsem slysel myslim v Mecce
Laya a Buschwacku ..taky na Creamu....mimochodem byli lepsi jnez Underworld (výborna projekce,vybornej MC!!!) jeste ted mam husi kuzi,kdyz si na to vzpomenu:o))) mam dokonce i ten set(vlastne vetsinu akteru prvniho Creamu mam v mp3...myslim ze to tenkrat prenasela Evropa2 a nekdo to grabbnul :wink:
Underworldi - na tom samem Creamu...ale meli spatnej zvuk,a evidentne nebyli ve sve kuzi...nesedely jim ani samply....velke zklamani!!!
Chemiky - jsem bohuzel nezazil..ale setu a videii ...neco se u me doma najde :wink:
A musim jeste pripomenout Stereo MCs...neni to sice klasicka tanecni hudba....ale pritelkyne to posloucha uz delsi dobu...a ja jsem na nich uz taky davno ujel,ted v lete jsem je slysel na Love Planet v Tabore......a jsou fakt skveli.Predtim jeste jsem na nich byl tady v Praglu v Male sportovni hale.
Kdyz jsem u toho....zrovna dneska (25.11.2005) hrajou zase tady v Praze....akorat ze hraju mimo Prahu (KOstelec nad labem - MYstery)...takze bohuzel (pro moji pritelkyni)...musime si je dneska nechat ujit :?
Zitra me ceka jeste MECCAMIX ( Prazská MECCA )..na kterem ale bohuzel zase nehraji,jelikoz ..mno proste muj "agent" :D :lol: JOKE (snad kolega odpusti)..tedy kamos ..a daleko skusenejsi dj Carrione aka Diesel Phunk (MIX.CZ) ( jeho dj profil ) ...resi momentalne dalsi spolupraci s MECCou...velka skoda....je to pro mne "VELKA" prestiz ..hrat v MECCE :!: ...snad se zadari...a pozvu vas na guest list :wink:
...k tomu Meccamixu..."velke" bohuzel...budou tam ex-VYVOLENI...coz mne odrazuje...ale zase tam bude oblibenej DJ NEO a Dan Cooley...tak asi zajdu aspon pokecat,a poslechnout nove flááky :D

.
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Už jsem to navrhoval jeyteemu osobně asi před měsícem, ale co by jste řekli na to, že by našemu týmu navrhnul nějakou týmovou znělku?

Taky kdyby pojmenoval nějakou párty ,,BOINC,, by to nebyla špatná reklama :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeytee »

Rozhodne...pokud by byl zajem...tak bych nejakou znelku mohl vytvorit....zalezi aby se to nejak zanrove ujednotilo..jelikoz rockovym fanouskum se treba trance nemusi "páčit" :wink: Mohlo by to byt treba na bazi intra.....nebo muzu treba pouzit nejakej oblibenej sampl......treba melodii z filmu "CONTACT" s Judii Foster...nebo treba ten zvuk..toho "signalu" :D :D ..je to jen navrh..staci se domluvit...a vymyslet neco :wink: (jako spravny fanda SETI...nechybi v me videotece ani tento film :D :D

A k hrani...samozrejme prijimam jakekoliv navrhy k akcim a hranim na vasich privat akcich...i parties.... po celé ČR :!:
S dj Carrionem (House,Techno,Trance.. dj profil )nam staci prostor....a aparatura..nejlip uz funkci music bar nebo klub...a neni problem udelat akci (pozvat i dalsi zname ceske dje)..a pripadne pri domluve s produkci i vytvorit ,pravidelnou noc (pripadne na urcite akce bychom byli ochotni i privest gramofony a mix - aparaturu bohuzel ne). Po domluve reklama na MIX.CZ zajistena...a pripadna reklama na webech jako je Techno.cz, Rave.cz, Bassline.cz ...etc

Neberte tohle jako ze si delam komercni reklamu....chci proste jen hrat :wink: 8) ...a muzu i nabidnout urcite sluzby. Jelikoz dnes je vsechno bussines,a uz nestaci si jen dovezt desky a hrat....produkcni chteji nejakej support...tak se musime prizpusobit... kdyz chceme hrat :wink:

A napad pojmenovani akce jako treba "Support BOINC" ...vubec neni problem :!: :!: ...jen mit prostor :D 8) :wink:
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

@ jeytee - to zni vsechno dobre. Muze to byt dalsi prilezitost jak se sejit [nejen u piva].
Torrent a podobne veci nejedu nebo jen vyjimecne, ale pokud mas vlastni tvorbu nebo linky, ktere nejsou v rozporu s autorskym zakonem, klidne je sem - myslim - muzes dat. Je to preci k tematu "Jakou hudbu poslouchate"...
Pokud budete (ty nekdo nekdo z kamosu) nekde hrat a musete se na djpult naleptil A4 s logem http://www.boinc.cz, nikdo z tymu se na vas zlobit nebude :lol:
Jestli budes mit chut a cas zkusit nejakou znelku ci neco, urcite si to radi poslechneme. Samotnemu by mne to trvalo dlouho, musel bych si nainstalovat nejaky SW, sehnat samply, sestrihat...a vysledek by asi nebyl moc poutavy :oops: Jo, a jestli neco zkusis, tak link na tu znelku je velmi ocekavany...
jeytee
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeytee »

Jasna vec...urcite muzem neco vymyslet...a udelat sraz.Aspon pro lidi kterym tahle hudba nebude vadit :D
Bohuzel..linky na svuj set nemam...jelikoz nemuzu sehnat misto na ulozeni,a investovat do webu se mi zatim nechce,...zas takova hvezda nejsem.Ale uz jsem potkal par "radoby" djs,..co ani neumeli hrat..a maj svuj web. :roll: ....nechci je nasledovat.....ikdyz odezva na moji hudbu je zatim velmi slusna...coz se sam nekdy divim :lol: ..ale to je jen zdrava sebekritika...jsem v hrani perfekcionista,ikdyz to tak obcas nevypada :D

jo reklamu na boinc.cz ....formou samolepek...proc ne?...jen mi ty samolepky nekdo musi udelat
:D

S casem na tvorbu znelky BOINC.CZ ..to je horsi...ale myslim ze se nejak nespecha na to ji vytvorit...tak si snad nekdy uz udelam o weekendu cas ...a neco vytvorim.
A taky...pokud mate nejake navrhy...piste...a posilejte klidne samply zvuku,ktere si myslite zy by mohly byt zajimave a hodily by se do znelky.

Výzva!:
POkud mate nekdo moznost dat mi nejake misto(FTP..etc) pro muj demo set,a pripadne autorske tracky...bylo by to super...a mohl bych vam tu vsem dat na ne link.
Jde mi jen o blbych 100MB..vic by mi ale urcite nevadilo :wink:
Pokud mozno NONSTOP pristup....

Si vymejslim..co?? :D :roll: :wink:
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Sice drobet později, ale přece jsou k dispozici fotky z Tiesta a i videa. Je toho 35 souborů, videa jsou v rozmezí http://boinc.cz/temp/tiesto/18112005005.mp4 až 19112005035.mp4. Takže se na to klidně podívejte. :D
Fotky jsou jen čtyři http://boinc.cz/temp/tiesto/18112005124.jpg , 19112005129.jpg, 19112005131.jpg, 19112005132.jpg. Autorem fotek a videí je Miras. :)
dejv
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Tak jako jiz obvykle, snad uz by se dalo rict, jak je mym zvykem, se chystam na dalsi dil Apokalypsy - Sleha energy, ktera se kona 24.2.2006, takze jestli nekdo pojedete, tak dejte vedet, urcite se tam s vama rad sejdu :D
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
decried
Nováček

Příspěvek od decried »

Vseobecne pocuvam metal, konkretne black metal a trash, konkretnejsie Bathory, Cradle Of Filth, Children Of Bodom, obcas Venom, Marduk, Dimmu Borgir, Mayhem, Slayer, stara Metallica, Soilwork, okrem metalu System Of A Down, Nirvana...
Obrázek
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

@decried vitam te na foru :)
Taky si obcas poslechnu neco jinyho nez techno a schranz, napr. se mi libi Disturbed, Cawfinger, Avantasia, a Metallica taktez :oops:
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

Mno ja radeji neco pohodovejsiho.. :o) Nightwish, OST Pulp Fiction, Tri sestry, Morcata na uteku, je toho spousta.... co ale tak nejak moc nemusim je diskofilni muzika a dechovka... :wink:
Obrázek
...zivot a procesorovy cas plyne dal...
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Morcata na uteku je velmi pohodova hudba :lol: Zpevak chodil se mnou na skolu, celkem zajimavej borec, btw prezdivku ma Yetti, jak jsi mohl zjistit z pisnicek, a chodil na purkynku :oops:
shafa

Příspěvek od shafa »

BTW, znate toto ? :
http://music.taxoft.cz/mbt/video/lucie_a_slunovrat.mov

http://music.taxoft.cz/mbt/dokument/ukazky.htm

celkem prijemna muzika, kupodivu a bohuzel v CR temer neznama
Odpovědět