Snad už nebudu svým podpisem nikoho rušit při čtení fóra
Nové vymoženosti fora
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zde pochopil tak že podpisy jsou téměř nepřekonatelné rušení pro některé lidi a pokud tedy to rozbalování není také pro něktéré akceptovatelné, tak jsem si dal do podpisu jen odkaz na statistiku a ta bude u všech mých příspěvků.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jo a taky jsem si tam naházel všechny projekty na kterých jsem zaregistrovanej.
Když se to nezobrazuje na fóru při čtení, tak délka banneru nebude snad nikomu vadit
Když se to nezobrazuje na fóru při čtení, tak délka banneru nebude snad nikomu vadit
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si to predelal taky, dal jsem tam jenom odkaz na podpisy. Foreste jeste jednou diky. Skutecne perfektny napad.
PS. Vsichni kdo chteji nasledovat Forestuv napad, je to strasne jednoduche. Staci kdyz pridaji do podpisu a zde se da odkaz na podpis, banner ]zde muzete napsat neco jako muj podpis, banner nebo neco podobneho . Mezery jsou tam ted schvalne aby bylo videt co je potreba udelat.

PS. Vsichni kdo chteji nasledovat Forestuv napad, je to strasne jednoduche. Staci kdyz pridaji do podpisu a zde se da odkaz na podpis, banner ]zde muzete napsat neco jako muj podpis, banner nebo neco podobneho . Mezery jsou tam ted schvalne aby bylo videt co je potreba udelat.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
re:
Takovy napad, neslo by udelat tak, aby se ten levy banner na strankach fora zobrazoval v neaktivnim stavu stejne vysoky, jako ten pravy? Aby se zobrazovalo ta cast, co se vejde do urceneho mista a zbytek po najeti mysi? Diky 
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek, pouzivam firefox, a vsiml jsem si takove male chybky, takhle vypada tymova statistika normalne AD1 ale na nekterych podstrankach vypada takhle ... AD2 je posunuta o xxx pixelu, jen jsem se chtel zeptat, jestli jsem v tom sam
nechci nejak otravovat 
AD1
AD2

AD1
AD2
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Mně se to na 1024 v Maxthonu zobrazuje v Darku normálně, jaký máš rozlišení Necromane?