Potoo píše:No Rosetta by hlavně mohla trochu víc máknout na nových jednotkách co vypouští. V poslední době se vyrojila halda nových jednotek, který buď hromadně končí chybou nebo po x hodinách počítání jsou stále na 1%. Teď práě koukam, že mi komp v noci 6 hodin makal na jednotce DEFAULT_2reb_220_123_1 a stav je stále na 1%. Pomalu se mi tenhle projekt přestává líbit. Začíná mi to připadat, jako by ho dělala nezodpovědná banda středoškoláků...
Jo tak to je přesný.
Já WU co po více jak hodině mají furt 1% už utínám, proto že se mně stejně ani po půl dni nedopočítaly a vždy hodily chybu
Zrovna dneska jsem měl pár desítek WU co byly ukončeny chybou už po minutě, ale pak zase normální, tak nevím co testují.
Každopádně zajímavý projekt to je a jsem ochotný jim do začátků trochu pomoci.
Naposledy upravil(a) forest dne stř pro 28, 2005 11:21 am, celkem upraveno 1 x.
dejvidek píše:Hned má Rosetta víc kreditu než SETI A danej borec poskočil za den o 26 077 míst nahoru
2Potoo: Proboha od čeho tu je přes 10 projektů? Pokud se mi něco nelíbí, nevyhovuje mi to, nevěřim tomu, tak si vyberu jinej projekt, od toho to běží vše pod jednou střechou.
dejv
Právě že z toho kvanta projektů mi nejvíc vyhovovala Rosetta. LHC nemá jednotky. U Seti je věčně server v čudu a jednotky nejdou bud stahovat nebo odevzdávat. U počasí mi vadí dlouhá doba výpočtu a vysoká nestabilita na přetaktovaných kompech. Einstein mě ničim neoslovil. U predictoru tahas neustale kvanta jednotek při době výpočtu kolem 20 minut. O Burp nemá cenu ani mluvit. Pak tu máme projekty, kterym nikdo nerozumí, pokud neni zrovna maďar nebo japonský projekty, který používaj nestandardního clienta. Navíc mi nevyhovujou zdlouhavý a komplikovaný systémy validace jednotek a tak podobně. Jistě, je asi dost nespravedlivý když si někdo pustí Rosettu, zapne si k tomu nějakou hru, jednotku kterou by vypočítal jinak za hodinu dá třeba za 4 hodiny a pak dostane kredity za odpracovaný 4 hodiny, zatímco u Seti by dostal kredity zhruba za tu hodinu práce, kterou by ta jednotka normálně zabrala...
Rosetta mi vyhovuje v tom, že jednotku stáhnu, zpracuju, odevzdam a vždy dostanu kredity hned podle podle odpracovaných hodin. Ty nový jednotky ale v poslední době začaly dělat dost bordel ...
Rosetta mela problem se serii 205, jak jsem jiz informoval.
Nektere jednotky se zaseknout na 1% a dlouho trva, nez skonci chybou (trebas 4 dny). O tom se take vi. Problem je samosebou u lidi, kteri maji WUs nastradano hodne a dlouho trva, nez se chyba projevi.
Taky je zname, ze Rosetta nepodporuje obstarozni OS typu Win 98/ME.
@ Potoo - souhlasim s tim, ze by meli vice maknout na novych WUs, ktere davaji do obehu. Proto jsem informoval o Rosetta Alpha (Ralph), o ktere se uvazuje.
Snazte se drzet tematu a reportovat hodnotne informace typu: ze serie xy mi jich 90% spadlo. Vi se o tom, ze serie 207 je/byla take trochu problematicka.
Naposledy upravil(a) Honza dne ned úno 19, 2006 3:40 pm, celkem upraveno 1 x.
V podstatě se dá tedy říct že velká část jednotek označená jako xxxxx_topologysample_20x konci okamzite nebo po par vterinach chybou. Jednotky DEFAULT_xxxx_ maji zase tendenci se zaseknout na 1% a až po několika hodinách či desítkách hodin nahlásit chybu ... ostatní zatím jedou
ted pocitam NO_SIM_ANNEAL_MORE_FRAGS400_2reb_242_401_0 a kdyz dam zobrazit grafiku tak je to okno uplne cerny !
Kdyz jsem to udelal poprvy, bylo tam neco zobrazeno, kompl vytuhnul, ale pak se zas rozjel ale cerny okno zustalo
že by chyba v grafice ?
JJ v 10:30 už mně to taky stáhlo práci, ale do té doby bohužel nic.
Jinak já počítám co to jen jde, ale z dlouhodobého hlediska asi svou práci na tomto projektu omezím, chtěl jsem jim hlavně pomoci při rozjezdu, jelikož tento projekt zdaleka není nezajímavý.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Přesně tak, kdo uteče vyhraje
Nahodil jsem to hlavně na strojích na které nemám přístup, ke kterým se dostanu jednou za půl roku a jako zálohu dal Einstein.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.