CNT con's - Praha

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

FordPrefect píše:2 Lesmen: kazdy prece nemuze byt administratorem tisicovky pocitacu :D Je jedno, jestli pocitas na jednom nebo stovce pocitacu. Je to sraz clenu CNT
:D
no mit tisic kompu tak jsem asi vysmatej... mega kreditu denne,mmmm,lakava predstava :D :D
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Myslim, ze zapadnes a to docela dobre, jak Te znam. Nebud tak skromnej a vyuzi prilezitosti, zucastnit se setkani s lidmi, co fandi BOINCu. Taky jsem zacinal a vidis ze jsem porad na zacatku. :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

PavolR píše:Myslim, ze zapadnes a to docela dobre, jak Te znam. Nebud tak skromnej a vyuzi prilezitosti, zucastnit se setkani s lidmi, co fandi BOINCu. Taky jsem zacinal a vidis ze jsem porad na zacatku. :) :) :)
no tak ja radeji pomlcim :D :D
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Tak těch sedm lidí už je konečnej stav? Nikdo další nemá zájem? Zejtra bych tam zavolal a zamluvil stůl. Vezmu to zase na šestou, když se tam začnete scházet dřív není problém. Pak dýl se to minule začlo plnit, večer by byl asi problém sehnat volnej stůl, ale odpoledne by to mělo bejt v pohodě.
V kolik kdo myslíte že se zjevíte? S ohledem na Blackkarla čím dřív tím líp, já teda ale zatím upřímně nětuším na kolikátou to zvládnu.
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

U mě nastala změna pořád ještě doléčuju nachlazení a tak jsem si vzal celej tejden dovolenou. Přijdu taky kolem šesté. :lol:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Blackkarel píše:U mě nastala změna pořád ještě doléčuju nachlazení a tak jsem si vzal celej tejden dovolenou. Přijdu taky kolem šesté. :lol:
To budes hezky dolecovat. V hospode. :-)
Jinak se pokusim taky dorazit. I kdyz mi to koliduje s dalsi akci a patrne odejdu driv, abych stihnul jeste aspon kousek te druhe. Ale na veceri zajdu urcite.
Navi.
Libor
Honza

Příspěvek od Honza »

Zitra mohu klidne na sestou dorazit, alespon zatim to tak vypada (nebyl jsem doma a nevim co se deje v praci :lol: )
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Ja doufam, ze v praci to bude OK. A podari se mi vyjimecne vypadnout driv z prace a ze mi pojedou inteligentne busy jak tam tak domu.
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Se mnou to vypadá spíš bledě, bůhví v kolik se tam dostanu. Každopádně rezervačka je tam od šesti opět na jméno Moravec.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

A kde to tedy je. Pro nas mimoprazske je nalezeni jedne konktretni restaurace mensi problem. Mozna nejaka mapka, nejlepe pro slepce :D
Honza

Příspěvek od Honza »

FordPrefect píše:A kde to tedy je. Pro nas mimoprazske je nalezeni jedne konktretni restaurace mensi problem. Mozna nejaka mapka, nejlepe pro slepce :D
Miras píše:Ještì bych zopakoval místo konání: Restaurace u Saní, Karlínské nám. 13, 180 00 Praha 8-Karlín
Kousek od metra Florenc (trasa B a C). Estli jedes busem, mozna i na Florenci zkocnis/zacnes.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Je to uz drahne let, co jsem v praze studoval. Urcite zmenili polovinu nazvu ulic :D Tak to asi zaparkuju na cernem moste a pojedu metrem. I kdyz radsi bych to zaparkoval nekde ve meste. Nejaky tip?

Koukam na mapu a myslim, ze vim, kde to je :D
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

no jako opet, zase prijel nejakej cicmunda a instaloval nejakej buchvijakej soft, a tak mi stala prace, a ja nestiham. Koukal sem na busy, ale nic moc inteligentniho mi tam nejede.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Ani se mnou to nevypada dobre. Asi budu mit dalsi bulku :D
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Chlapi nechte toho. Prace neutece, tak dorazte.
Libor
Zamčeno