FordPrefect píše:2 Lesmen: kazdy prece nemuze byt administratorem tisicovky pocitacu Je jedno, jestli pocitas na jednom nebo stovce pocitacu. Je to sraz clenu CNT
no mit tisic kompu tak jsem asi vysmatej... mega kreditu denne,mmmm,lakava predstava
Myslim, ze zapadnes a to docela dobre, jak Te znam. Nebud tak skromnej a vyuzi prilezitosti, zucastnit se setkani s lidmi, co fandi BOINCu. Taky jsem zacinal a vidis ze jsem porad na zacatku.
PavolR píše:Myslim, ze zapadnes a to docela dobre, jak Te znam. Nebud tak skromnej a vyuzi prilezitosti, zucastnit se setkani s lidmi, co fandi BOINCu. Taky jsem zacinal a vidis ze jsem porad na zacatku.
Tak těch sedm lidí už je konečnej stav? Nikdo další nemá zájem? Zejtra bych tam zavolal a zamluvil stůl. Vezmu to zase na šestou, když se tam začnete scházet dřív není problém. Pak dýl se to minule začlo plnit, večer by byl asi problém sehnat volnej stůl, ale odpoledne by to mělo bejt v pohodě.
V kolik kdo myslíte že se zjevíte? S ohledem na Blackkarla čím dřív tím líp, já teda ale zatím upřímně nětuším na kolikátou to zvládnu.
Blackkarel píše:U mě nastala změna pořád ještě doléčuju nachlazení a tak jsem si vzal celej tejden dovolenou. Přijdu taky kolem šesté.
To budes hezky dolecovat. V hospode.
Jinak se pokusim taky dorazit. I kdyz mi to koliduje s dalsi akci a patrne odejdu driv, abych stihnul jeste aspon kousek te druhe. Ale na veceri zajdu urcite.
Navi.
Libor
Je to uz drahne let, co jsem v praze studoval. Urcite zmenili polovinu nazvu ulic Tak to asi zaparkuju na cernem moste a pojedu metrem. I kdyz radsi bych to zaparkoval nekde ve meste. Nejaky tip?
no jako opet, zase prijel nejakej cicmunda a instaloval nejakej buchvijakej soft, a tak mi stala prace, a ja nestiham. Koukal sem na busy, ale nic moc inteligentniho mi tam nejede.