Hry, paření, atd. :-)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
C64 a ti druzí
No,co já jsem se napařil na C64, to je snad rok v kuse! Mazec! Kdybych měl vyjmenovávat hry...ACE,Giana,Operation Wolf, Infiltrator...těch bylo! Na obou kompech, co mám, sídlí emulátor C64. Hlavně na noťasovi to pařím a ve škoel se kolegové podivují nad grafikou... A hry na PC? No tak oba Wolfové, doom mě nenadchl, HalfLIfe1, JSF, WarcraftII,Wacky Wheels, Fatal Racing, NFS 1-7...prostě klasiky. Jo a taky Polda 1-4.
Btw,teď pořád se slečnou pařím po síti (konečně mám domácí WLAN
)Quaka 2. Noťas je PIIM@366MHz,takže... Teď se snažím sehnat Unreala1,ale nějak se nedaří. Nevíte náhodou o někom,nebo nemáte...
.
Btw,teď pořád se slečnou pařím po síti (konečně mám domácí WLAN
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Bob van Sikorski
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: C64 a ti druzí
///dejvidek: Sorry, tohle tu fakt nechci. Máte tisíc a jeden způsob jak si to říct. Díky.
- Bob van Sikorski
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: C64 a ti druzí
hmm, sorry, nejak sem si neuvedomil, ze tohle sem asi fakt nepatriBob van Sikorski píše:///dejvidek: Sorry, tohle tu fakt nechci. Máte tisíc a jeden způsob jak si to říct. Díky.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Higgi, myslím že ho doma najdu, večer ti kdyžtak pošlu SZ jak mé hledání doma dapadlo, ale hrál a dohrál jsem ho, tak pokud jsem ho někomu nenávratně nepůjčil, tak ho mám
U Diabla 2 by mě zajímalo, zda se dá vůbec sehnat kompletní kouzelné oblečení od jednoho člověka a co se pak stane? Má to nějaké podstatně lepší vlastnosti? Dohráli jsme to mezi kamošema celkem 4, ale ani pak když jsme se připojili všichni po síti, jsme nedali dohromady jeden kompletní kouzelnej mundůr
Je to už dlouho, ale i tak bych uvítal info, zda se to někdy někomu povedlo, či zda o tom někdo někde nečetl, zda to k něčemu bylo.
Byla to jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál, fakt jsem se od toho nemohl odtrhnout, kde jsou ty časy
U Diabla 2 by mě zajímalo, zda se dá vůbec sehnat kompletní kouzelné oblečení od jednoho člověka a co se pak stane? Má to nějaké podstatně lepší vlastnosti? Dohráli jsme to mezi kamošema celkem 4, ale ani pak když jsme se připojili všichni po síti, jsme nedali dohromady jeden kompletní kouzelnej mundůr
Je to už dlouho, ale i tak bych uvítal info, zda se to někdy někomu povedlo, či zda o tom někdo někde nečetl, zda to k něčemu bylo.
Byla to jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál, fakt jsem se od toho nemohl odtrhnout, kde jsou ty časy
Naposledy upravil(a) forest dne čtv pro 01, 2005 11:01 am, celkem upraveno 1 x.
- Bob van Sikorski
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
no cim vic kusu mas z jedny sady na sobe, tim vice bonusowejch vlastnosti dostane kazdej kousek te sadu navic. vse diablarum asi nemusim doporucovat diablovo doupeforest píše:Higgi, myslím že ho doma najdu, večer ti kdyžtak pošlu SZ jak mé hledání doma dapadlo, ale hrál a dohrál jsem ho, tak pokud jsem ho někomu nenávratně nepůjčil, tak ho mám![]()
U Diabla 2 by mě zajímalo, zda se dá vůbec sehnat kompletní kouzelné oblečení od jednoho člověka a co se pak stane? Má to nějaké podstatně lepší vlastnosti? Dohráli jsme to mezi kamošema celkem 4, ale ani pak když jsme se připojili všichni po síti, jsme nedali dohromady jeden kompletní kouzelnej mundůr![]()
- forest
- Kontaktovat uživatele:
A podařilo se někdy někomu sehna komplení oblečení?
Nemám čas prolézat to doupě
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Bob van Sikorski
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Me se myslim podarilo sehnat cele Infernal Tools a Vidala's Rig, bohuzel az v dobe, kdy jsem uz mel mnohem lepsi nesetovou vybavu :-/. Ale je to pekny pocit to videt na sobeforest píše:A podařilo se někdy někomu sehna komplení oblečení?

- Kapros
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
@Forest:
Taky se mi poštěstilo najít několik kompletních sad (sigons steel, infernal ...) , ale většina byla na jinou postavu než nekromancera a žádná se nevyrovnala mým věcičkám, které měly téměř všechny +2 do skill, + nějaké ty životy, + mana, + síla apod.
V D2:LoD už sety zratily na důležitosti, protože když jsi ji sestavil tak jsi max. dostal za kompletní sadu + 2 do skill (což je celkem málo když to hraješ na nightmare
)
Taky se mi poštěstilo najít několik kompletních sad (sigons steel, infernal ...) , ale většina byla na jinou postavu než nekromancera a žádná se nevyrovnala mým věcičkám, které měly téměř všechny +2 do skill, + nějaké ty životy, + mana, + síla apod.
V D2:LoD už sety zratily na důležitosti, protože když jsi ji sestavil tak jsi max. dostal za kompletní sadu + 2 do skill (což je celkem málo když to hraješ na nightmare
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
RE:
Je fakt, ze ziskat dobrou vybavu ze setu je dost narocne, mnohem lepsi je imho sestavit si dle navodu nejake silne runove slovo, nebo pomoci horadicke kostky craftovat nejakou vec, tim se daji razantne zvysit bonusy vsech moznych predmetu podle prani hrace a je toi casove/majetkove jedna z nejlepsich variant. Cheatovani samozrejme zamitamKapros píše:V D2:LoD už sety zratily na důležitosti, protože když jsi ji sestavil tak jsi max. dostal za kompletní sadu + 2 do skill (což je celkem málo když to hraješ na nightmare)
Btw. ja dohral v D2:LoD za Necromancera normal obtiznost a pozdeji jsem s Amazonkou zkoncil ve ctvrtem aktu druhe obtiznosti... kdybych mel cas, urcite bych se k ni jeste vratil
Takovy dotazek, uz jste byli v tajnem kravim levelu?
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
JJ, kravy jsou super, to byly nalety
no za amazonku jsem to taky daleko nedotahl
ale bylo to proto, ze jsem s ni hral jako posledni, a uz me to 2 mesicich prestavalo bavit, btw ted zas hraju
za druida a souhlasim, ze poskladat runove slovo je celkem fuska ....
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten tajny portal se otevrel myslim nejakou veci co vypadla z Diabla a pak se ta vec myslim pouzila uplne na zacatku hry u ohniste. Bohuzel se mi to povedlo jenom jednou se tam dostat, bohuzel jsem se moc daleko nedostal, zabilil mne uplne na zacatku te tajne lokace, tech krav bylo prilis
Popravde by mne zajimalo, jaka odmena byla pro toho, co to prosel az do konce
update 23:24 :
Stejne Ultima on line je the best of on-line game , jo a dokonce jsem i vyzkousel WoW , jen je skoda ze uz mi neni 15 let
update 23:24 :
Stejne Ultima on line je the best of on-line game , jo a dokonce jsem i vyzkousel WoW , jen je skoda ze uz mi neni 15 let
Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne pát pro 02, 2005 12:24 am, celkem upraveno 1 x.