I když mám normálně zaškrtnutý aby se mně to přihlašovalo automaticky, ode dneška musím pokaždé napsat jméno a heslo
Přihlašování do fóra - problém
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Přihlašování do fóra - problém
Nevím jak ostatním, ale mně nějak zlobí přihlašování
I když mám normálně zaškrtnutý aby se mně to přihlašovalo automaticky, ode dneška musím pokaždé napsat jméno a heslo
Naposledy upravil(a) forest dne pon lis 14, 2005 2:52 pm, celkem upraveno 1 x.
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
No me se stava neco podobnyho, pustim pocitac, a jdu na forum, a musim se prihlasit, i kdyz mam nastaveno zapamatovani hesla, a ptom to je cely den v poradku, mezitim parkrat restartuju PC, taky se prihlasim normalne bez hesla, ale jakmile vypnu PC staci klidne 5 min, a prijdu na forum, tak se musim prihlasit heslem, celkem zajimavy ne

...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
A nemáte nastavené vymazání cookies po uzavření browseru? Restartoval sem teď schválně comp a automatické přihlašování mi funguje.
dejv
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pon lis 14, 2005 11:59 am, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý, ráno jsem semka vlezl 3x a 3x to chtělo přihlašovací údaje a to jsem pokaždé zaškrtnul automatické přihlášení, stačilo jen vypnout a zapnout prohlížeč a prostě to chtělo znovu. Nyní odpoledne už to po mě přihlašovací údaje nechce, to je fakt záhada. Jinak jsem s tím nikdy problém neměl a nic jsem nezapínal ani nevypínal, takže tím to určitě není.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Jo, to by mohlo byt tim...navic db zustala z verze 2.0.18. Jak jsem psal, dneska se k tomu asi nedostanu...ale s prihlasovanim problemy nemam.PavolR píše:Forest: No mne to funguje bez problemu, mozna tento problem nastal, kdyz to Honza daval na 2.0.17. Pak stacilo jenom znovu se prihlasit a jede to v pohode.![]()
![]()