Zadané heslo je chybné. ...
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Zadané heslo je chybné. ...
... Prosím, zkuste znovu. Tak tuhle hlášku mi teď občas (nepravidelně) vrací BOINC magor při spouštění. BOINC běží jako služba, ale ten comp není pořád online, takže magora pouštím při přijímání a odesílání. Občas stačí pustit magora znovu, jindy se chytne až třeba napotřetí, v nejhorším po restartu služby. Prvně sem tu hlášku vídal na jednom compu, teď už ji sem tam dostanu i na druhým. Na obou je truxova 4.68. Práce běží v pohodě dál, jednotky se odesílájí i přijímají. S BoincView přes RPC není problém, takže mě to zas tak netrápí, spíš píšu jen informativně, jestli někdo potkal něco podobnýho...
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadané heslo je chybné. ...
Mě se to taky párkrát stalo. Ale vůbec nevím,proč. Občas,když jsem pustil komp z totálního vypnutí (ne režim spánku či restart). Ale nevím,z jakého důvodu se to stalo,resp.jsem před tím nedělal nic zvláštního,co by na toto mohlo mít vliv.Miras píše:... Prosím, zkuste znovu. Tak tuhle hlášku mi teď občas (nepravidelně) vrací BOINC magor při spouštění. BOINC běží jako služba, ale ten comp není pořád online, takže magora pouštím při přijímání a odesílání. Občas stačí pustit magora znovu, jindy se chytne až třeba napotřetí, v nejhorším po restartu služby. Prvně sem tu hlášku vídal na jednom compu, teď už ji sem tam dostanu i na druhým. Na obou je truxova 4.68. Práce běží v pohodě dál, jednotky se odesílájí i přijímají. S BoincView přes RPC není problém, takže mě to zas tak netrápí, spíš píšu jen informativně, jestli někdo potkal něco podobnýho...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.