Jakej prohlížeč používáte?

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Internet Explorer
13
26%
Mozilla + FireFox
28
56%
Opera
8
16%
Netscape
0
Žádná hlasování
Jiný
1
2%

Celkem hlasů: 50

dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

V dnešní době je dost diskutované téma prohlížeče, resp. alternativy k Internet Exploreru. Jen tak pro zajímavost přikládám podíl browserů lidí co chodí na boinc.cz. Pokud vám nic neříká NetFront tak se neděste, to je prohlížeč v mém mobilu. :D
dejv
PS. I když je to ožehavé téma, přesto věřím, že se dokážete vyjádřit kultivovaně a slušně. V opačném případě celé téma smažu.
Obrázek
Naposledy upravil(a) dejvidek dne úte led 11, 2005 11:24 am, celkem upraveno 1 x.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Už jsem se lekl, že neznáš jiný způsob, jak zjistit, jaké jsou nejpoužívanější prohlížeče návštěvníků BOINC.cz. :D K tomu koláči - abych se přiznal, zas tak velkej podíl Mozillí rodiny jsem nečekal. Ale udělalo mi radost, že je nás tolik. :D
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Vladimir Bugdol píše:Už jsem se lekl, že neznáš jiný způsob, jak zjistit, jaké jsou nejpoužívanější prohlížeče návštěvníků BOINC.cz. :D K tomu koláči - abych se přiznal, zas tak velkej podíl Mozillí rodiny jsem nečekal. Ale udělalo mi radost, že je nás tolik. :D
Neboj, to jací lidí chodí na web ještě zjistím :D Podíl browserů na jádře Gecko se pořád zvyšuje, někdy v létě měl Explorer 70-85%. Dnes je to obecně 50-75%. Sám používám většinou Operu 8, FireFox méně.
dejv
PS. Ten podíl reálně je možná ještě někde jinde, spousta lidí má v Opeře indentifikaci jako IE a třeba toplist.cz se taky s navrcholu.cz nesejde, rozdíly jsou ale v řádu procent.
smita
Nováček

FireFox

Příspěvek od smita »

Ja pouzivam FireFox a jsem s nim moc spokojen!!!!
Obrázek
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re: FireFox

Příspěvek od fatbozz »

smita píše:Ja pouzivam FireFox a jsem s nim moc spokojen!!!!
FF muzu jen doporucit ! Spousty Genialnich pluginu. A Hlavne ta blokace reklam .... to je neco
Honza

Re: FireFox

Příspěvek od Honza »

fatbozz píše:FF muzu jen doporucit ! Spousty Genialnich pluginu. A Hlavne ta blokace reklam .... to je neco
Ja pouzivam Mozillu nebo Maxthon. Zrovna blokace oken mi prijde v Maxthonu hodne dobra a jidne slabsi. Kazdopadne blokace oken je dobra vec.
V mozille mi zase lepe chodi zvetsovani - preci jen na 20" LCD jsou nektere stranky jen sloupeckem uprostered...
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

Ja som plne presiel na Firefox z Maxthona a IE pouzivam len tam kde musim, bohuzial su stranky kde sa inym ako IE6(5.5) nenalogujem.
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD!
Do You Dare?
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

slavko.sk píše:Ja som plne presiel na Firefox z Maxthona a IE pouzivam len tam kde musim, bohuzial su stranky kde sa inym ako IE6(5.5) nenalogujem.
Trebas Windows Update, to je hroznej monopol :evil:
A jake jine stranky? Ja se trebas na svoji banku dostanu, ale tusim ze nektere jine banky bez IE nechodi. Muj chlebodarce mel problem s bankama - jedna chtela nejakou verzi Javy, druha zase jinou a oboji na jednom pocitaci nechodi (alespon ja to nerozchodil). Jeste ze maji pocitacu vic.
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

No ja osobne pouzivam Mozillu Firefox, kdyz v ni neco nejde, tak Konqueror (napriklad. CSOB internetbanking) a obcas kdyz nechci nejaky obrazky, fora bo tak tak ELinks :lol: ....

IE nemam moc v lasce, uz kvuli tomu ze je deravej jak cednik :lol:
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Statistika za leden :-) asi to bude říkat o něco víc než statistika za jeden den. :D

Obrázek
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Ja pouzivam jedine Operu jiz od verzi 5.x jiz pres 4 roky.

Pokud musim obcas sahnout po ie, tak jedine Avant browser.
Honza

Příspěvek od Honza »

dejvidek píše:Statistika za leden :-) asi to bude øíkat o nìco víc než statistika za jeden den. :D
Statistika za mesic je vyborna. Neslo by pridat i pouzivane rozliseni?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Honza píše:
dejvidek píše:Statistika za leden :-) asi to bude říkat o něco víc než statistika za jeden den. :D
Statistika za mesic je vyborna. Neslo by pridat i pouzivane rozliseni?
Bohužel za měsíc by toto nešlo. Služba Navrcholu Lite toto vůbec neposkytuje a toplist.cz jen za aktuální den a den předešlý. A placená verze navrcholu by mě vyšla na 190,- za měsíc a na to dlabu :D
dejv
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jsem vice mene pro Operu

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Taky pouzivam Operu a jak rekl Dejv spousta lidi ma v Opere nastaveno identifikaci IE. Dost lidem vadi i v Opere reklamni prouzek, a ze je placena. Ja pouzivam Operu tak jak je i s reklamnim prouzkem :wink: Na druhym PC jsem nainstaloval Mozillu, ale nemuzu si zvyknout na jeji prostredi. Je mi naprosto jasny (no mne urcite :P ) , ze kazdemu jedinci vyhovuje neco vic a neco mene podle toho co od daneho programu ocekava a jak mu na prvni pohled padne do oka :roll: , no a mne vyhovuje vice Opera. Tudiz neodsuzuji ostatni webove prohlizece ani IE.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swamp »

Ja pouzivam Firefox od jeho prvnich verzi - naprosta spokojenost.
Odpovědět