Mně se zdálo že o tu změnu přestal být zájem, protože to tu už 14 dní bylo nějaký mrtvý.
Opět opakuji, v té anketě není napsáno že chce někdo nějakou změnu, ale že by se o tom mělo diskutovat
Návrh klidně vyplodím, ale dopadne to myslím obdobně, zase se něco odhlasuje, někomu se to zamlouvat bude a někomu ne.
Ještě k té diakritice, ta je fakt už asi 14 dní zrušena všude a fakt nechápu proč se u Seti furt háčky ukazují, když vlezu do editace, tak tam nejsou. Asi se to časem srovná.
Naposledy upravil(a) forest dne pát zář 30, 2005 8:58 am, celkem upraveno 1 x.
Zajem o zmenu je, jenom se ceka na Truxe az se vrati z dovolene. Vetsina prispevku jasne ukazuje, ze by se s tim neco udelat melo. Tak velky team jako je CNT by si jiste zaslouzilo neco co stoji zato . Jasne o tom psal jak Honza, tak Trux a jini. Je jasne, ze zmena bude. Az se zacne hlasovat o jednotlivych bodech.
Taky jsem navrhoval hlasování o jednotlivých bodech, ale Trux a Honza chtějí hlasování o kompletních návrzích, což se mně zdá trochu nešťastné, dopadne to jako posledně.
Každému se na návrhu bude některá část zamlouvat a některá vadit
Naposledy upravil(a) forest dne pon říj 03, 2005 7:24 am, celkem upraveno 1 x.
Miras píše:Heh, marně ten truxův návrh tady hledám
Trux asně napsal co mu vadí a jak to změnit. Prakticky napsal návod, podle kterého se to dá napsat. Spousta lidí se vyjádřila co by mělo jít podle jejich názoru pryč (Honza,trux,já, Blackhat, Bony) a co by se mělo změnit (krásná zemička apod.), ano spousta lidí se nevyjádřila konkrétně, buď si myslí, že to upadne v zapomění a nebo prostě o to nemají zájem - jejich právo.
Miras píše:To co tam straší teď bych vyměnil skoro za cokoliv, ale přece jen bych chtěl vidět nějakej finální návrh než se ho začnu zastávat
Čekáš až ho někdo napíše?
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pon říj 03, 2005 4:23 pm, celkem upraveno 1 x.
Jj, čekám... Sem ochotnej vyvíjet aktivitu v různejch oblastech, ale vymejšlení oficiálního popsisu CNT k nim nepatří . Že mě současnej stav nefascinuje ještě neznamená, že bych byl schopnej přivést k životu něco smysluplnějšího
Asi před půlrokem se tady řešil posisek a končilo to takřka krizí týmu. Já osobně jsem v té době vážně uvažoval o tom, že za tento tým kopat nebudu. Posléze jsem si to rozmyslel, ale to neznamená, že jsem se s ním (popiskem) smířil. Návrh popisku se podle mě nedá řešit hlasováním o jenotlivých odstavcích (podle mě by stačil jeden), ale právě a pouze, možným hlasování o jednotlivých návrzích. Jestli je důvod k setkání vůdčích osobností týmu, pak by se toto setkání mělo zajímat hlavně o toto téma. Není dokonce ani podstatné, jestli to později bude schválené nějakou pofidérní většinou, protože pokud se někdo přidá nebo odstopí pouze na základě nějakého popisku, stejně nějaké hlasování nezmění.
Proč to všichni tak řešíte? To teda nechápu. Když jsem začínal s BOiNC, viděl jsem,že existuje CNT, že má moc pěkný umístění ve statistikách,tak jsem se přidal. To,že existuje popisek jsem zjistil až potom. Podle mě by tam stačilo skoro jen to,co tam máme v angličtině. Nejsem příznivce velkých popisů. Sručně,jasně. třeba"Jsme největší český tým zabývající se výpočty pod systémem BOiNC. Budeme rádi,když se k nám přidáte a pomůžete nám dosáhnout toho,aby se alespoň v části odborných kruhů nehovořilo o ČR jen jako součást východního bloku komunistických zemí". To s východním blokem vychází z mých mnoha zkušeností z cizinci,zejména francouzi. Návrh je vymyšlen narychlo,spíš,co mě napadlo,když toto píšu. Toť zatím vše.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
PavolR píše:Az se zacne hlasovat o jednotlivych bodech.
Asi jsem se vyjadril docela nestastne. Chtel jsem napsat: hlasovat o kompletnich navrzich a ne o jednotlivych bodech. Plne souhlasim s vyjadrenim Truxe a Honzy. Tady a tady
forest píše:Taky jsem navrhoval hlasování o jednotlivých bodech, ale Trux a Honza chtějí hlasování o kompletních návrzích...
Taky se stotoznuji s hlasovanim o kompletnich navrzich.
Blackkarel píše:Jestli je důvod k setkání vůdčích osobností týmu, pak by se toto setkání mělo zajímat hlavně o toto téma.
Asi by bylo fakt nejlepší tohle vyřešit až se sejdeme osobně, je to spíše na rozsáhlou debatu, než to zde probírat v pár větách.
Osobně nemám problém vyplodit hromadu návrhů, ale tak nějak moc nemám představu jaký obsah by preferovala většina týmu
Jen tak pro zajímavost, už ani u Seti není diakritika
Naposledy upravil(a) forest dne pon říj 03, 2005 9:07 am, celkem upraveno 1 x.
Zas tak to snad nehoří ne?
Půl roku proti tomu nikdo nic neměl, tak to snad může počkat než se nás pár někde sejde, alespoň tak se na to koukám já.
Osobně nemám moc čas řešit věci, které jsme již jednou řešili a vyřešili.
Naposledy upravil(a) forest dne úte říj 04, 2005 7:38 am, celkem upraveno 1 x.
forest píše:Diakritika by už asi 14 dní mìla být všude zrušena, tak prosím napiš u kterého projektu se ti to ukazuje ještì špatnì, aby jsme s tím mohli nìco udìlat.
NejvetsiÂCesky tym zabyvajiÂciÂse distribuovanymi vypocty pod systemem BOINC. ViÂce informaciÂnaleznete
Popis u SETI je na bliti (ukazuje mi to FF, IE i Opera, English i Cz Windows). Proc je tam stale diakritika? Foreste, udelej s tim uz neco, kdyz si rikas zakladatel.
A co ten nazev founder? Proc tam neni forest ale taky takovej roman? Tydny plynou a zadna zmena - zakladatele tymu by se mohli trochu zaridit podle nazoru [aktivnich] clenu - viz ta diakritika.
forest píše:Zas tak to snad nehoří ne?
Půl roku proti tomu nikdo nic neměl, tak to snad může počkat než se nás pár někde sejde, alespoň tak se na to koukám já.
Foreste, Foreste divim se tvemu vyjadreni. Jako spoluzakladatel teamu CNT by jsi se mel zamyslet a konecne neco s tim udelat. Snad je na tebe spolehnuti. Vzdyt vis, ze se to vsechno resilo systemem, aby ovce zustala cela a vlk syty. Dnes jiz dozrala doba a tak je jasne, ze nesmime zustat stat.
Jen u SETI je ten popis špatně, ostatní projekty jsou snad dobře (nekoukal sem na SZDG,Rosettu a tyhle malé).
- popis vyhovuje a nebo je jedno 4 lidem
- 18 lidem nevyhovuje stávající podoba
forest píše:Mně se zdálo že o tu změnu přestal být zájem, protože to tu už 14 dní bylo nějaký mrtvý.
forest píše:Asi by bylo fakt nejlepší tohle vyřešit až se sejdeme osobně, je to spíše na rozsáhlou debatu, než to zde probírat v pár větách.
forest píše:Půl roku proti tomu nikdo nic neměl, tak to snad může počkat než se nás pár někde sejde, alespoň tak se na to koukám já.