Poraďte :)) s nastavením náhledu pod BOIC.
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Abu of FreedomSonic :)
Poraďte :)) s nastavením náhledu pod BOIC.
Ahojda všem těm co to počítá a obracím se na vás s prozbou zda nevíte jestli existuje program pod SETI který umožňuje náhled na počítaný vzorek "myšleno náhled na hvězdy" ne spořič
Vým že něco takového je ,ale zatím sem se sním nesetkal .

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš jako náhled na mapu oblohy se znázorněním odkud ten signál pochází?
Ten najdeš zde: http://www3.telus.net/BoincSpy/
Ten najdeš zde: http://www3.telus.net/BoincSpy/
Naposledy upravil(a) forest dne pát zář 23, 2005 6:56 pm, celkem upraveno 1 x.
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
No pokud si jej nenainstaluješ, BOINCSPY ti nepojede
Jinak to asi moc k ničemu důležitému nebude, do BOINCSPY jsem to k ničemu nepotřeboval
Jinak to asi moc k ničemu důležitému nebude, do BOINCSPY jsem to k ničemu nepotřeboval
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Nevim Proc autor softu boincspy vyuziva takovy zhovadilosti jako .NET uz jenom instalace toho je dloha jak tejden pred vejplatou. Registru jak nasrano atak dal, znate ty M$ produkty žedejvidek píše:No nevim jestli Net Framework posuzujete podle toho, že to je z dílen Microsoftu, ale tento balík potřebuje spousta softwaru, namátkou Catalist Control Center - tedy balík od ATI.
dejv
PS. Mimochodem dneska to je 30 let, co byl Microsoft založen.
-
Abu of FreedomSonic
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Na home page BoincSpy jsou dvě verze BoincSpy, verze 0.9.7 je určena pro Boinc klienta 4.13 (resp. do verze 4.19). Verze 1.0.0(RC1) je určena pro Boinc managery (4.20 a vejš).
dejv
dejv
A vám jde nainstalovat ten Boincspy? Já když kliknu na instalaci, napíše mi to, že je k tomu potřeba verze .NET Framework 2.0.50727, která teda podle všeho není k sehnání. Já si nainstaloval tu, na kterou jste tady odkazovali, plus hledal jsem dál a instaloval jsem další, které ovšem byly shodné s tou první, takže se nenaistalovaly. Ale pořád mi nešel nainstalovat boincSpy kvůli již zmíněnému problému. A když jsem si stáhnul BS na jinou verzi Boinc, zřejmě starší, prozměnu mi to zase nefungovalo, ale alespoň se to otevřelo. Tak nevím, jak to funguje vám, ale mě vůbec. Tak se ptám, nevíte, co s tím? 
<i>Quid enim fortuis spiritus desiderat quam veritatem?</i> (Po čem touží duch více než po pravdě?)
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Pokud byl ten program psan v betaverzi Visual Studia 2005, tak by tam mohli vzniknout jiste problemy, protoze betaverze .NET Frameworku, ktera tam byla, obsahovala nektere funkce a prikazy, ktere jiz ve finalni verzi nebyly podporovany (napr. nektere ficury s pruhlednosti oken a blikanim...).Kyong píše:Tak ta verze NetFramework co píšeš, je Final verze. Dneska jsem ji instaloval, a je to přesně ta verze. Ale stáhl jsem ten BoincSpy verzi RC1 a chce to po mě starší verzi toho NetFramework, takže to taky nemůžu nainstalovat.