Poraďte :)) s nastavením náhledu pod BOIC.

Fórum o projektu SETI@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Abu of FreedomSonic :)

Poraďte :)) s nastavením náhledu pod BOIC.

Příspěvek od Abu of FreedomSonic :) »

Ahojda všem těm co to počítá a obracím se na vás s prozbou zda nevíte jestli existuje program pod SETI který umožňuje náhled na počítaný vzorek "myšleno náhled na hvězdy" ne spořič :) Vým že něco takového je ,ale zatím sem se sním nesetkal .

:roll:
:shock:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Myslíš jako náhled na mapu oblohy se znázorněním odkud ten signál pochází?
Ten najdeš zde: http://www3.telus.net/BoincSpy/
Naposledy upravil(a) forest dne pát zář 23, 2005 6:56 pm, celkem upraveno 1 x.
Abu of FreedomSonic

oki

Příspěvek od Abu of FreedomSonic »

Jo to je ono ,ale nejde to :(

error

Microsoft.NET Framework hlásí " Input string not in a correct format. "

:roll:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

BoincSpy vyžaduje Microsoft .NET Framework 2.0. Stáhneš si ho odsud. (24MB). Pokud máš Windows 98/ME tak to radši ani neinstaluj, NET Framework pod tím běží blbě.
dejv
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Nazdarek, chci se jen zeptat, vseobecne ma to cenu si ten framework nainstalovat :?:

15:20 : tak jsem si to nainstaloval , takze mne ta otazka zajima 2x vice :Honza_shifty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

No pokud si jej nenainstaluješ, BOINCSPY ti nepojede :wink:
Jinak to asi moc k ničemu důležitému nebude, do BOINCSPY jsem to k ničemu nepotřeboval :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

No nevim jestli Net Framework posuzujete podle toho, že to je z dílen Microsoftu, ale tento balík potřebuje spousta softwaru, namátkou Catalist Control Center - tedy balík od ATI.
dejv
PS. Mimochodem dneska to je 30 let, co byl Microsoft založen.
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fatbozz »

dejvidek píše:No nevim jestli Net Framework posuzujete podle toho, že to je z dílen Microsoftu, ale tento balík potřebuje spousta softwaru, namátkou Catalist Control Center - tedy balík od ATI.
dejv
PS. Mimochodem dneska to je 30 let, co byl Microsoft založen.
Nevim Proc autor softu boincspy vyuziva takovy zhovadilosti jako .NET uz jenom instalace toho je dloha jak tejden pred vejplatou. Registru jak nasrano atak dal, znate ty M$ produkty že ;) . Nevim ze nepoziva jen ty veci co potrebuje ! Pouzivam nLite a tam je taky třeba mít .NET ale autor je tak hodný že udělá speciální balik jen tech runtimes co jsou potreba. nechapu proc by to neslo i zde. je preci hrozna blbost instalovat cely prostredi, když z toho využiju maximalne 1%
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2fatboozz: Těšim se, až uděláš něco na způsob BoincSpy bez nutnosti instalovat NET framework :lol: Miluju borce co nadávají na MS a přitom se jim na disku váli nainstalovaný XPéčka, hehe :lol:
dejv
Abu of FreedomSonic

:idea:

tak vyskoušeno nejde to ; možný duvod bude asi ver. YAOSCW-N-r8.1 :( a nebo verze BoincSpy_413
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Na home page BoincSpy jsou dvě verze BoincSpy, verze 0.9.7 je určena pro Boinc klienta 4.13 (resp. do verze 4.19). Verze 1.0.0(RC1) je určena pro Boinc managery (4.20 a vejš).
dejv
Abu of FreedomSonic

Dik vyskoušim :)) :D
TTYork
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TTYork »

A vám jde nainstalovat ten Boincspy? Já když kliknu na instalaci, napíše mi to, že je k tomu potřeba verze .NET Framework 2.0.50727, která teda podle všeho není k sehnání. Já si nainstaloval tu, na kterou jste tady odkazovali, plus hledal jsem dál a instaloval jsem další, které ovšem byly shodné s tou první, takže se nenaistalovaly. Ale pořád mi nešel nainstalovat boincSpy kvůli již zmíněnému problému. A když jsem si stáhnul BS na jinou verzi Boinc, zřejmě starší, prozměnu mi to zase nefungovalo, ale alespoň se to otevřelo. Tak nevím, jak to funguje vám, ale mě vůbec. Tak se ptám, nevíte, co s tím? :roll:
<i>Quid enim fortuis spiritus desiderat quam veritatem?</i> (Po čem touží duch více než po pravdě?)
Kyong
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kyong »

Tak ta verze NetFramework co píšeš, je Final verze. Dneska jsem ji instaloval, a je to přesně ta verze. Ale stáhl jsem ten BoincSpy verzi RC1 a chce to po mě starší verzi toho NetFramework, takže to taky nemůžu nainstalovat.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Kyong píše:Tak ta verze NetFramework co píšeš, je Final verze. Dneska jsem ji instaloval, a je to přesně ta verze. Ale stáhl jsem ten BoincSpy verzi RC1 a chce to po mě starší verzi toho NetFramework, takže to taky nemůžu nainstalovat.
Pokud byl ten program psan v betaverzi Visual Studia 2005, tak by tam mohli vzniknout jiste problemy, protoze betaverze .NET Frameworku, ktera tam byla, obsahovala nektere funkce a prikazy, ktere jiz ve finalni verzi nebyly podporovany (napr. nektere ficury s pruhlednosti oken a blikanim...).
Obrázek
Odpovědět