odeslání celého projektu najednou
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- thales
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Odeslání výsledků najednou
1.V práci jsem si stáhl jednotku a spočítal jsem z ní asi 10%
2.Protože jsem si uvědomil že mi v bytě zůstává AMD3000+ tak jsem to v práci stopnul a celý jsem to přenesl na tento počítač.
3.Dneska jsem to odnesl zabalený adresář s boinc z mého pronájmu domů kde mám modem a podle návodů jsem překopíroval celý adresář boinc.
Nevíte proč mi to nepřidělilo kredit za 50% modelu který jsem spočítal na tom počítači který jsem zmínil v bodě 2
dík za odpověď
2.Protože jsem si uvědomil že mi v bytě zůstává AMD3000+ tak jsem to v práci stopnul a celý jsem to přenesl na tento počítač.
3.Dneska jsem to odnesl zabalený adresář s boinc z mého pronájmu domů kde mám modem a podle návodů jsem překopíroval celý adresář boinc.
Nevíte proč mi to nepřidělilo kredit za 50% modelu který jsem spočítal na tom počítači který jsem zmínil v bodě 2
dík za odpověď
***Nikdy nepřemýšlím o budoucnosti, protože přichází přiliš rychle.***
Albert Einstein

Albert Einstein

- thales
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi se budu ptát blbě ale kde se dají zjistit ty tricke který by měly být odeslány z tohoto modelu protože si myslím, že jsem je tam nenašel, našel jsem tam jenom ty které mě chodí z mého 2 pracovního pc ( prescot 3.2 )
***Nikdy nepřemýšlím o budoucnosti, protože přichází přiliš rychle.***
Albert Einstein

Albert Einstein

Vypis tricklu na serveru najdes na strance Your Account. Pokud nejsou odeslany, budou to male (radove 100 bajtu male) .xml soubory v \projects\climateprediction.net (tedy tam, kde se nachazi soubory k uploadu, vcetne finalnich uploadu).