Blackkarel píše:Jsem kuřák, ale v tom problém nevidím. Začal jsem kouřit až v 35 letech. Né z blbosti, ale proto že jsem chtěl. To co mě překvapuje, je to jak se současná společnost dobrovolně nechává utlačovat, v zájmu tzv. většiny. Různých ideolegů, domovních důvěrníků a pomocníků VB jsem si užil až dost. Když kouřím na veřejnosti tak vždy tak abych tím nikoho neomezoval. Když ale stojím na ulici a někdo si vedle mě stoupne po větru a pak prudí, tak to teda sorry, to je jeho problém.
jo souhlas, ale kdyz rano nastoupis do tramvaje, kam vleze debil odhazujici horici "cigo" jeste v e dvrich a pak ti pul hodiny kasle za krk a (fakt sorry, ale) brutalne smrdi kourem, tak me proste S.E.R.E. ten clovek me proste omezuje a vubec mu to nevadi, samo ze mezi kuraky je sopusta ohleduplnych, ale vetsina je banda z.m.r.d.u, ktery si myslej, ze si muzou zapalit kdykoliv kdekoliv a ze maj pravo tebe tim omezovat (a pasivnim kourenim ti zvysovat sance na nektere nemoci, ale to je opet individualni).
stejny probelm by se dal jiste vztahjnout na hlasity poslech hudby patnactiletym frackem v panelaku.
mimochodem o patro vejs nade mnou bydli jeden takovej z.m.r.d. co si chodi (asi vuci rodine) "ohleduplne" zapalit na balkon, takze to vsechno co "vyfukuje" cestuje me primo do pokoje a nedomluvis se. paxe mi nedivte, ze mu v tom velmi fandim: jen at na to rychle chcipne, nez z toho ja zacnu mit potize.