A je tu opet skolni rok :-)

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Koukám že třeba Martin už prázdniny asi má, protože psát na na fórum ve 3:18 ráno, tomu říkám že druhý den asi nemá co dělat a bude chrápat :lol:
A nebo byl už ve svých patnácti někde chlastat skoro do rána :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne ned srp 14, 2005 10:19 pm, celkem upraveno 1 x.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Tak například já šel spát v době, kdy jsi sem psal naposledy. Bohužel už tu byla dvakrát pošta, tak jsem toho moc nenaspal. Navíc jsem to asi přehnal s kávou, tak je mi docela blbě.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Chlum

Příspěvek od Higgi »

Tak se tu mějte,ráno vyrážím na jih naší republiky. Komp taky vychladne, a o to usilovněji bude počítat :wink:.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Teda koukám jak puk :shock: :shock: dneska to tady zase po delší době docela ožilo...každou chvíli je tu nový příspěvek. 8) :wink: Tady se člověk dozví věcí :twisted:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Bony: Neboj, za chvíli jich tak 200 vyletí komínem :D
dejv
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Chlum

Příspěvek od Higgi »

Higgi píše:Tak se tu mějte,ráno vyrážím na jih naší republiky. Komp taky vychladne, a o to usilovněji bude počítat :wink:.
No tak jsem zpět. V Chlumu u Třeboně to bylo hoodně dobrý,akorát nám cca 5 tak nějak pršelo.Byli jsme pod stanem. Jojo,Třeboňsko,tam se mi líbí :D. Akorát mě to stálo mobil (nateklo na něj v autě), den po dovolené jsem si přivezl psa. "Nejhorší" ale je,že někdo manipuloval s taškou,ve které je notebook,kde jsem se chystal nahodit BOINC (kdesi jsem tu o tom psal) a asi s tím třísknul a disku se to nějak nelíbí :evil:. Snad získám jinej počítač.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Tak teda dneska je tu takové mrtvo které jsem tu ještě nezažil :Honza_think Doufám že to nebude mít dlouhého trvání :wink:
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Ano nekdy tu je skutecne uplne mrtvo, bohuzel ja jsem makal v praci az ted jsem se dostal k PC. Rano ve 3 tu stejne nikdo nebyl. Zda se, ze Bugiho plan ziskat bobrika nocniho vyuzivani tohoto fora nejak nevysel. Snad priste. :) :) :)
Obrázek
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Taky jsem zde dneska několikrát byl, ale nějak mě to mrtvo ani moc nepřekvapuje.
Po dlouhé době bylo dneska hezky, lidi jsou na dovolených a jak to tak znám, hromada lidí začne zase psát až zítra z práce :lol:

Alespoň usnadníme těm dovolenkářům návrat a nebudou muset číst po týdnu pár tisíc příspěvků :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne pát srp 19, 2005 10:04 pm, celkem upraveno 1 x.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Jj. Noční klub se neujal a já už nemám na to, abych ho udržoval. Po dvou měsících jsem dnes poprvé šel do zaměstnání a navíc mě večer nenechá vyspat naše devítiměsíční dcera. Holt musím využívat veškerý volný čas k odpočinku.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

V ramci volneho puldne jsem vyrazil na houby no a takhel se zadarilo :lol:
http://img381.imageshack.us/my.php?image=12mh.jpg
Dokonce i par hribku se objevilo http://img381.imageshack.us/my.php?image=52mu.jpg
Nechte pocitat Boinc a ve volnem case hura do lesika :wink:
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Ty hříbečky jsi vyfotil asi s bleskem, protože jinak by to vypadalo spíše na hořčáky :lol:
Jinak móc hezká úrodička, hned bych se do nich pustil :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne pon srp 22, 2005 8:34 am, celkem upraveno 1 x.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Mno tak jsem zase zpět.....pěkné překvapení jste mi přichystali....622 příspěvků, no čtu to už od rána, akorát pauza na oběd a na formule....
jinak teda na dovolené bylo dobře, bohužel hříbků jsme moc nepobrali - jezdili jsme na kole a máma měla málo místa v brašničce v zadu....takže jsme vždycky vzali co se vlezlo a to se hned snědlo...teda spíš táta sbíral, on vidí houby všude, takže když jsme přijeli na jeden pěkný krpál v lese, byl nasraný...jel poslední za mámou a ségrou....no musel vyhodit celou hrst, protože to nebylo kde dát....
poslední den jsem šel jenom já a táta (druhá rodinka už odjela a máma se ségrou spaly) ale v tom lese zrovna nic nerostlo....teda jo, ale to byly jen takové ty houby jedlé jenom jednou...
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

jéé, hned 3 nové projekty.....co se dozvím za chvíli....sem tak v 1/3 čtení a to už čtu, jak jsem psal, od rána....
jsem moc rád, že tu bylo "dostatečně mrtvo" a děkuju všem, co se vykašlali na fórum a nepřispívali do něj, abych nemusel číst ještě víc :lol:
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

2 Martin :Zrovna jsem si včera říkal že jsi nějak zmizel ale pak jsem si to uvědomil že jsi vlastně jel na tu dovolenou......tak to ti teda přeju hodně trpělivosti při čtení (hlavně vtipů od THALESe) :lol:
Zamčeno