Jinak pár redakcí jsem již kontaktoval a momentálně čekám na ohlasy
Článek o BOINC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To házení do schránek jsem myslel jen jako lepší variantu, než to lepení, to je dokonce trestný
Naposledy upravil(a) forest dne stř čer 22, 2005 6:13 am, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To v co jsem včera doufal že vyjde, se nakonec potvrdilo a máme první odkaz na tento souhrnný článek o BOINC.
Jedna z redakcí, kde jsem tento článek nabízel byla redakce časopisu 21.století (který mám náhodou i předplacený) a právě tam jsem sklidil první úspěch!
Narazil jsem na moc ochotnou redaktorku, která se ihned po přečtení článku pro BOINC nadchla a dokonce se pokusí protlačit BOINC na PC u nich v redakci.
Článek bohužel prý nemohou vydat přímo v časopise, proto že před třemi měsíci vydali článek o World Community Grid a distribuovaných výpočtech a tak by to bylo prý moc brzo na podobné téma, ale i jí samotné to bylo líto, proto že se jí článek opravdu moc líbil.
Jediné co pro nás tedy mohla udělat, je umístění zkráceného textu do novinek přímo na jejich web http://www.21stoleti.cz/ a to dnes v 6:00 ráno.
Text je sice hodně zkrácený, ale pod něj jsem umístil odkaz na kompletní článek na našem webu a jak tak na ty novinky koukám, tak asi týden by to na té úvodní stránce mohlo být.
Jedna z redakcí, kde jsem tento článek nabízel byla redakce časopisu 21.století (který mám náhodou i předplacený) a právě tam jsem sklidil první úspěch!
Narazil jsem na moc ochotnou redaktorku, která se ihned po přečtení článku pro BOINC nadchla a dokonce se pokusí protlačit BOINC na PC u nich v redakci.
Článek bohužel prý nemohou vydat přímo v časopise, proto že před třemi měsíci vydali článek o World Community Grid a distribuovaných výpočtech a tak by to bylo prý moc brzo na podobné téma, ale i jí samotné to bylo líto, proto že se jí článek opravdu moc líbil.
Jediné co pro nás tedy mohla udělat, je umístění zkráceného textu do novinek přímo na jejich web http://www.21stoleti.cz/ a to dnes v 6:00 ráno.
Text je sice hodně zkrácený, ale pod něj jsem umístil odkaz na kompletní článek na našem webu a jak tak na ty novinky koukám, tak asi týden by to na té úvodní stránce mohlo být.
Naposledy upravil(a) forest dne pon črc 25, 2005 7:17 am, celkem upraveno 1 x.
Congratulations, well done!forest píše:... ale i jí samotné to bylo líto, proto že se jí èlánek opravdu moc líbil.
Jediné co pro nás tedy mohla udìlat, je umístìní zkráceného textu do novinek pøímo na jejich web http://www.21stoleti.cz/ a to dnes v 6:00 ráno.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Článek o BOINC
Další článek bude v Klánovickém Zpravodaji 7-8/2005.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 Forest: mám kontakt na web, kterej by měl zájem o Tvůj článek o BOINC. On teda teprve vzniká, ale je (bude) přidruženej k webu pro chlapy. Můžou ho vydat? Jo a webmastr má nízkonákladnový tiskařství v Brně. Prý by to chtělo zkrácenou verzi.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Není problém, pokud to budou chtít nějak upravit či zkrátit, tak stačí napsat požadavky a já to upravím.
Nerad bych ovšem aby to zkracoval a upravoval někdo kdo o BOINC toho moc neví a udělal z toho něco co by nemělo hlavu a patu
Nebo to můžeš upravit ty sám, myslím si že pro to jsi také docela kompetentní
Nerad bych ovšem aby to zkracoval a upravoval někdo kdo o BOINC toho moc neví a udělal z toho něco co by nemělo hlavu a patu
Nebo to můžeš upravit ty sám, myslím si že pro to jsi také docela kompetentní
Naposledy upravil(a) forest dne pon črc 25, 2005 12:23 pm, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem to právě pro lidi co BOINC a prakticky žádný DC projekty neznají a proto je to asi i tak dlouhý aby to všichni pochopili.
Jaká je jechich představa?
Předpokládám že pokud by se to proškrtalo víc jak o 1/3 už by to bylo dost o ničem
Jaká je jechich představa?
Předpokládám že pokud by se to proškrtalo víc jak o 1/3 už by to bylo dost o ničem
Naposledy upravil(a) forest dne pon črc 25, 2005 1:56 pm, celkem upraveno 1 x.
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Možná to bude tím, že je to v takovým docela úzkým sloupci a navíc to nabobtnalo těma obrázkama. Ty se z toho můžou (až na loga) vytáhnout. Nejsou rozhodující pro text. Když to bude na šířku celý obrazovky, tak to zase tak dlouhý není. A máš tam chybu. V Mýtu č. 2 máš uvedeny jednotky Kb. Správně má být kB. Nebo se snad mýlím? Další omyl je tohle:
Viz Dejvidkova reakce na můj dotaz:zakladatelé dvou z největších týmů na Seti@Home u nás (Hrusice CZ a Area 51)...
Pravopisná chyba:2Bugi: Tým CNT vznikl sloučením týmu Hrusic a týmu Czech Republic - boinc.cz Team. Lidi se přesunuli vždy do silnějšího týmu, takže slabší zůstal a v něm lidé, kteří někdy projekt nahodili, ale pak už změnu nepodchitili.
Nikdo síly neštěpí, boinc.cz tým za měsíc "získal" cca 400 kreditů, mno to je tragédie. Na rovinu - psal sem lidem z týmu asi 3x, že se mají přehodit do jiného, to samé udělal forest, pokud někomu ale jede boinc setrvačností, tak tam bude přibejvat kredit pořád.
dejv
Je divný, že si toho nikdo nevšiml.Jak si vede Česká republika?
Je až z podivem jak dobře si ve...
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Bugi: Těch chyb tam bylo víc, něco se opravil. Jenže je to psaný ve wordu a to je pak v notepadu hrůza v tom něco hledat :-/
Pokus o co nejkratší článek může být i na škodu, koho to nezajímá, nezaujme ho asi 5 řádek, natož 50.....s tím, že po 50 řádkách vyvstanou další otázky..... a odpovědi...
dejv
Pokus o co nejkratší článek může být i na škodu, koho to nezajímá, nezaujme ho asi 5 řádek, natož 50.....s tím, že po 50 řádkách vyvstanou další otázky..... a odpovědi...
dejv
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
To jo. Vždyť jsem psal, že asi nejlepší bude vyhodit ty obrázky a roztáhnout to na celou šířku monitoru. Pak už to tak dlouhý nebude. Navíc si většina lidí přečte začátek a když je to bude zajímat, tak se vrhnou i na projekty. Ale ty chyby, co jsem je citoval, by fakt chtělo opravit. A že zrovna Forest neví, s kým slučoval Hrušice? 
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ty dvě chyby už jsem opravil, o dalších co v článku byly po uvedení na web nic nevím, ale nevylučuji to. I když článek před tím uvedením četlo pár lidí, i tak se v tak dlouhém textu mohou vyskytnout, není to nic ojedinělého 
S tím slučováním nechápu čemu nerozumíš.
Tu citaci co jsi uvedl je správná, ale bylo by ji třeba doplnit o to, že dejvídekův původní tým s názvem Czech Republic - boinc.cz Team byl na Seti/Clasik tým ,, Czech Republic - SETI X34 - Area 51,, dávno před tím než byl BOINC či jeho Beta testování a to sloučení se začalo domlouvat již právě při přechodu na BOINC kam nás všechny projekt Seti/Boinc automaticky přesunul.
Náš tým tam chvilku dále pokračoval jako Hrusice CZ a dejvídek název týmu přejmenoval.
Takže se skutečně spojily dva z největších týmu ze Seti/Clasik, ikdyž né zcela největší aby pokračovali společně na BOINC.
Zde jsou k náhledu naše oba Seti/Clasik týmy:
http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/sta ... 70148.html
http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/sta ... 21443.html
To co zbylo z původních týmů Hrusice CZ na BOINC jsem přejmenoval na ,, tým bude zrušen,, a aby bylo každému jasné proč a aby se již další lidi do něho neregistrovali, tak jsem to vysvětlil i v popisech týmů.
Ty zbytky obou týmu vznikly jak bylo popsáno. Prakticky na každém z tehdy existujících projektů zůstal tým s menším Creditem a ten se přesunul do toho většího.
S tím slučováním nechápu čemu nerozumíš.
Tu citaci co jsi uvedl je správná, ale bylo by ji třeba doplnit o to, že dejvídekův původní tým s názvem Czech Republic - boinc.cz Team byl na Seti/Clasik tým ,, Czech Republic - SETI X34 - Area 51,, dávno před tím než byl BOINC či jeho Beta testování a to sloučení se začalo domlouvat již právě při přechodu na BOINC kam nás všechny projekt Seti/Boinc automaticky přesunul.
Náš tým tam chvilku dále pokračoval jako Hrusice CZ a dejvídek název týmu přejmenoval.
Takže se skutečně spojily dva z největších týmu ze Seti/Clasik, ikdyž né zcela největší aby pokračovali společně na BOINC.
Zde jsou k náhledu naše oba Seti/Clasik týmy:
http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/sta ... 70148.html
http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/sta ... 21443.html
To co zbylo z původních týmů Hrusice CZ na BOINC jsem přejmenoval na ,, tým bude zrušen,, a aby bylo každému jasné proč a aby se již další lidi do něho neregistrovali, tak jsem to vysvětlil i v popisech týmů.
Ty zbytky obou týmu vznikly jak bylo popsáno. Prakticky na každém z tehdy existujících projektů zůstal tým s menším Creditem a ten se přesunul do toho většího.
Naposledy upravil(a) forest dne pon črc 25, 2005 7:42 pm, celkem upraveno 1 x.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Nevim co se pořád máte potřebu rejpat v zombie SETI classik.... je snad jedno co se s kým slučovalo, co do koho a co zbylo.... vnikl CNT a to tu snad jde ne? Kdo neví co je to BOINC, ten tuplem neví co to byly předchozí týmy, jen zase budou otázky typu; Jak se zapojím do toho SETI? Mám klienta 3.08 .... atd.
A jestli někoho strašně moc zajímá, kterej tým byl zrušenej a ponechán osudu a kterej byl "nástupnickym" nechť si to na boincsynergy dohledá. Osobně to beru tak, že bylo nějaké SETI, tlustá čára a jede se na novo a vše co je okolo,CNT,další projekty, atd.
dejv
2Bugi: Pokud na ten článek koukáš v Opeře, tak se ti zdá opravdu dlouhý, důvodem je že Opera si jaksi nerozumí s "html" z Wordu. FF i IE (aby ne) to přelouskají dobře. Článek je tedy v Opeře skoro 2x tak dlouhý (opticky).
A jestli někoho strašně moc zajímá, kterej tým byl zrušenej a ponechán osudu a kterej byl "nástupnickym" nechť si to na boincsynergy dohledá. Osobně to beru tak, že bylo nějaké SETI, tlustá čára a jede se na novo a vše co je okolo,CNT,další projekty, atd.
dejv
2Bugi: Pokud na ten článek koukáš v Opeře, tak se ti zdá opravdu dlouhý, důvodem je že Opera si jaksi nerozumí s "html" z Wordu. FF i IE (aby ne) to přelouskají dobře. Článek je tedy v Opeře skoro 2x tak dlouhý (opticky).