No tak teď třeba sem se rozhod, že pudu spat. Takže vypnu monitor, zalezu do pelechu a těžce to zarvu
Ježiš to je komár jak swiňa. Toho musím ještě dostat než zalezu...
Bugi píše:To znám. Předevčírem jsem usínal s hadrem namočeným do studené vody přes oči.
no mně se to taky stalo předevčírem, nebo ještě jeden den zpátky, ale to nebylo že by mně bolely oči, vypadal jsem jako zombie, na levém oku v levé části jsem mněl takovou 4 milimetrovou oblast a na ní hned několik prasknutých žilek. Dokonce to i tlačilo, když jsem mrknul. Teď to tam ještě mám ale už to není tak velké.....no když někdo sedí u počítače celý den, jen vyleze na oběd, podruhé na Stargate potřetí na večeři a pak jen tak 5 - 6 metrů do sprchy.....no a pak jen kolem půlnoci, někdy už i dřív jen metr do postele...
No mě už se právě začíná chtít spát, tak asi už půjdu....většinou přes půlnoc nevydržím....a abych si dával do očí sirky na držení víček jako někteří komiksoví hrdinové ...to ne......tak se tu pro dnešek mějte jak chcete
Ó velký šéf na nás bdí okem pozorným a kontoluje aby sme šli v čas spat. Jen doufám že se nedozví že je už po večerníčku jinak by nás vyhnal do postele.