Jak dlouho vam trva spocitani 1 jednotky
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
vypitahlava
Jak dlouho vam trva spocitani 1 jednotky
docela by me zajmalo za jak dlouho a na jake konfiguraci se da spocitat 1 jednotka dik za reakce
-
forts25.CZ nepřihlášen
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Honza: Mam AMD64 3200+ na starom sockete 754 a pomerne pomale pamate. Na 939 to musi byt citit, vacsi vykon, lebo ten ma 2 kanaly na pristup do RAM (754 ma iba 1). Plus ak by si tam narval CL2 pamate tak pod 2 hodiny sa dostanes a este 3500+ to je zas ine delo.
forts25.CZ: 4.08 SETI rata dlhsie, predosla 4.07 ratala este dlhsie a 4.05 aj mne ratala pod 2 hodiny. Plus tam citit ze ti ide na 2.4GHz mne ide na 2.3GHz lebo ako som pisal, mam dost nanic pamate ale chcel som 1GB tak som zvolil kompromis. A zas to 1GB sa zide na D3 a HL2.
64 bitova verzia neni ale robi sa na nej. Ale aby ti sla musis mat 64 bitovy OS. Ci uz Windows XP 64bit (je stale v beta verzii) alebo napr. Madrake 10.1 myslim ze ide na 64 x86. Ale SETI klient zatial nie je ani na jedno. Chlapici na tom robia ale nie je to trivialne.
dejv: v tych verziach si sa sekol, 4.07 bola ta pomala ktoru opravili a pustili 4.08.
forts25.CZ: 4.08 SETI rata dlhsie, predosla 4.07 ratala este dlhsie a 4.05 aj mne ratala pod 2 hodiny. Plus tam citit ze ti ide na 2.4GHz mne ide na 2.3GHz lebo ako som pisal, mam dost nanic pamate ale chcel som 1GB tak som zvolil kompromis. A zas to 1GB sa zide na D3 a HL2.
64 bitova verzia neni ale robi sa na nej. Ale aby ti sla musis mat 64 bitovy OS. Ci uz Windows XP 64bit (je stale v beta verzii) alebo napr. Madrake 10.1 myslim ze ide na 64 x86. Ale SETI klient zatial nie je ani na jedno. Chlapici na tom robia ale nie je to trivialne.
dejv: v tych verziach si sa sekol, 4.07 bola ta pomala ktoru opravili a pustili 4.08.
-
vypitahlava
já se chystám taky na A64 3200+ s 1GB paměti a Neo4 chipsetem, když nic jiného, budu počítat Setíky rychlejc než teď na K7 1,4GHz Thunderbirdu (i když před třema rokama to byl kanón cpu co dal jednotku Seti kolem 6hodvypitahlava píše:tak ja mam A64-939 3000+ 512A-data 600MHz v singlu na dual us nezbyloa jednotka se me pocita tak +-2.3H mno nic moc budu to muset pretaktit
aby to slo richlejc
-
vypitahlava
Tak na ty mrse testovaci (P4/3.4) se casy pohybuji mezi 2:09 a 2:55 pri pocitani 2 jednotek najednou. Celkove tedy rozhodne pod 1,5hod.
Pouzivat klasik SETI standardni jednotku jako benchmark je sice metodologicky korektni, ale zastarale. Jednak se klasik uz moc nepouziva a nema budoucnost, druhak to bylo dobre pred 2-3 lety.
HyperThreading, multi-procesorove systemy, za chvili dual-core...BOINC to vyuzije, klasik ne.
Pouzivat klasik SETI standardni jednotku jako benchmark je sice metodologicky korektni, ale zastarale. Jednak se klasik uz moc nepouziva a nema budoucnost, druhak to bylo dobre pred 2-3 lety.
HyperThreading, multi-procesorove systemy, za chvili dual-core...BOINC to vyuzije, klasik ne.
-
Návštěvník
Re: Jak dlouho vam trva spocitani 1 jednotky
myslím že na mě asi nikdo nemá-průměrná doba na mém Celeronu A 366 MHz je úžasných 91hodindejvidek píše:Záleľí na konkrétní jednotce, může to být od několika minut po několik hodin. Zpravidla se nepočítá déle než 10hodin. Mluvím o běžné konfiguraci, cpu kolem 2GHz.
dejv