od Honza » sob zář 04, 2010 9:19 am
Přidat svůj sloupeček pro CPU s info nemá smysl, pokud jsou vyplněny 3 řádky. Smysl to podle mě má od poloviny projektů. A taky stačí 3, max. 4 sloupčky. Nějak Intel Quad, možná i7 a něco od AMD (už nic nemám). Pokud je různá frekvence CPU, tak se dá přepočítat na vzorovou, nemusí to být +- 0,1%.
Optimalizace mohou být zajímavé. Možná někde stačí info, že existuje nebo procentně vyjádření o kolik rychlejší. Pokud se to dá říct obecně a není třeba jenom pro Linux/GPU.
Každopádně je třeba lidi, kteří budou informace dodávat, což se už dlouho neděje.
Když je měl sloupečky, říkal jsem, že pokud nebudu mít lidi, kteří by dodávali údaje, sloupeček za CPU odstraním, protože to nemám na čem testovat.
Nebo se najde někdo, kdo bude schopen pokrýt minimálně Win a Linux, AMD i Intel a nějakou grafiku?
Buď to musí táhnout jeden skoro úplně (jako jsem to dělal) nebo to musí být spolupráce více lidí. Házet to do excelu a dělat z toho PNG až tak náročné není, to mohu dělat...ale na jednotlivé projekty už tolik času nemám.