Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Diky, doplnim spolu s casy za AMD X2 (jakmile mi to spocita).Blackkarel píše:Zjistil jsem, že v tabulce nemáš údaje za P4 3.0 HT u Seti optim. Takže u mì to je 55 minut u optimalizace Crunch3r
Cas pro AMD X2 neni tak hezky jako u Pentia D, coz opet potvrzuje, ze pro SETI je lepsi pouzit procesory Intel; a pro jine projekty zase AMD.Radas píše:2 Honza: neuvažuješ do tabulky pøidat i hodnoty za nìjaký slabší AMD (napø. hodnì rozšíøené Venice 3000)? Zajímá mì to pro srovnání s mým Prescott 2,8.
SZTAKI sem skousel na te plecce jako prvni projekt. Zadny projekt se nechtel nahrat sam, psalo to ty problemy nedostatek RAM. Proto sem na jinem PC vytvoril prvotni download projektu SZTAKI , Shoft a PrimeGrid. Jedine PrimeGrid byl ochoten si stahovat dalsi jednotky sam, ostatni psali zase nedostatek pameti. SZTAKI se pocital mooc dlouho a do konce deadline by to nestich, tak sem tomu na jine masine trochu pomohl a tesne pred dopocitanim sem to hodil zase na tu sunku, kvuli odeslani. Ale chcu to dal testovat kde je hranice na prvni download a bezproblemovy start projektu.Honza píše:@JVc - dobre vedet, ze PrimeGrid se rozjede i na slabsich masinach. Zkousel jsi SZTAKI? Ten ma papirove velmi maly narok na RAM.

Dost projektu ma jednotky delsi jak 3 hodiny.Howard píše:rozhodl jsem se, ze asi prestanu pocitat einsteina....mam totiz vsude Intely a nebavi me, kdyz se neco pocita vic nez 3 hodiny
Diky za pocatecni navrh tabulky. Je mi jasne, ze zde je kladem duraz spise na variabilitu merenych pocitacu, nez kompletnost projektu, rozhledneni ruznych parametru naroku u jednotlivych projektu a spise modernejsi zastoupeni pocitacu.Howard píše:Tak, pokud to nekoho zajima, tady je prvni verze me tabulky. Jeste tam par veci chybi, ale vetsinu z nich doplnim casem.
JVc píše:dobre vedet, ze PrimeGrid se rozjede i na slabsich masinach.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník